Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Milyen cuccok állnak jól nekem?

Milyen cuccok állnak jól nekem?

Figyelt kérdés
Homokóra típus vagyok: széles váll, nagyon kicsi mell, keskeny derék, és nagyon széles csípő. Az bosszant, hogy mivel nagyon kicsik a cickóim, a hasam nagynak tűnik, bármit veszek is fel, mert széles a csípőm. (de ruhátlanul nem nagy a hasam) Olyan idétlenek rajtam a felsők, mert a mellrészen levegős, aztán meg a csípőmön feszül. Segítsetek légyszi! (egyébként magas, vékony vagyok)
2009. ápr. 7. 19:34
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Én teljesen ugyanilyen alkat vagyok!!!!Kicsi mell, nagyon széles csípő...és ugyanezek teljesen!!!Én mondjuk sokszor hordok csípőnadrágot fekete felsővel, nekem az tetszik és szerintem jól is áll.Hát bizony csak annyi hogy teljesen előnytelen mivel a sötét színek így is csökkentenek optikailag.Én olvastam egyszer olyat, hogy a széles csípőr megoldás az ha sötét színú nadrágot (pl. feketét) veszel fel, felülre peidg valami világos cuccot választasz, azért, hogy a felső testedre tereld a hangsúlyt.Bár hát igen ott pedig nincsm it nagyon hangsúlyozni mivel kicsi a cici (én még a nagykivágású felsőkkel is gondban vagyok mert extra kitömött melltartóval kell felveni hogy valami domborodjon ott is).Én nadrágba kerülöm a fehéret, igaz én kék mániás vagyok, de szinte mindig csak farmer, sötétebb színű ha lehet.Felülre viszont jó lehet az a felső ami a mellrészénél világosabb színű a has részénél pedig fekete esetleg.így nagyobbít és kicsinyít is.Igaz én a trikókat ki nem állhatom pedig sokszor olyan szépek vannak, mert a mellem még kisebb a vállam meg még szélesebb.Inkább a sporotsabb felsőket veszem fel, ami végül is póló de nőies szabása van ( rem érted melyikre gondolok).Én még azzal próbálom ellensúlyozni a problémát, hogy egy picit csalok a melltartónál és szivacsot teszek bele, push-up-osat hordok így ezzel kicsit lehet csalni és felsőt is könnyebb választani.Remélem tudtam segyteni!!(jó tudni hogy van egy ugyanolyan ember a világon aki alkatilag szinte teljesen olyan mint én vagyok).Amúgy én 178cm magas vagyok!!!!!
2009. ápr. 7. 19:45
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszi! És képzeld, én is 178 cm vagyok :) Te hány kiló? :)
2009. ápr. 7. 19:59
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Én is ilyen vagyok, már rájöttem hogy a fekete dolgok állnak a legjobban, vagy valami sötét szín, a széles váll nem látszik olyan szélesnek ujjatlan pólóban, nem spagettipántos csak sima ujjatlan legyen. A vastag csípőmet meg valami szép inggel (kigombolt) el tudom takarni. A mellem is kicsi, engem nem zavar, nem hordok kivágott cuccokat, lapos vagyok mint egy fiú, de még sincs semmi gondom vele, nem tömöm ki a melltartóm mert az hülyeség szerintem, akinek nem tetszik hogy nincs mellem az legalább nem a végén szembesül vele így megkímélem egy csalódástól magamat és őt is.
2009. ápr. 7. 20:04
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Ugyanezzel az alkattal, pici túlsúllyal, nagy fenékkel, 168 centi magassággal eddig a legjobban ezek álltak:

Fekete szövetnadrág, karcsúsított blúz (vörös, sötétzöld), hozzá illő blézer.

Csípőfarmer, egyenes de bő szárral, világos, nem túl hosszú, csípőtájt kicsit bővebb felsővel.

Fekete magasderekú nadrág, mell alá érő fűző, alatta mellrészben húzott (optikailag nagyító) blúz.

A sportos holmikkal nem tudok nagy bakot lőni, és a férfinadrágokkal. Elmaradhatatlan a csónaknyakú felső valamilyen világos színben, ettől keskenyebbnek tűnik a váll. Blúzokhoz jók a fűzőszerű széles derékövek, eltakarják a csípőn feszülő ruhát, és ha a blúznál sötétebb, az optikailag nagyítja a mellet.

Nadrágot vásárolni kész fájdalom és megaláztatás néha, de érdemes minden felpróbálni, komolyan mondom. Többnyire a farmer, a fekete vagy sötét darabok jobbak.

2009. ápr. 7. 21:36
 5/5 anonim ***** válasza:
Kérdezőnek a válaszom (legelső vagyok) 58kg vagyok!!!
2009. ápr. 13. 16:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!