Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Most olvasom meglepve. Nektek...

Most olvasom meglepve. Nektek mi a véleményetek a török/hárem nadrágról?

Figyelt kérdés

Most olvastam, hogy milyen ronda, undorító, visszataszító ez a nadrág (a legtöbb ember szerint...). Aki, hordja az csak divatból hordja.

Én ezzel úgy vagyok, hogy kinek mi a véleménye mi tetszik. Nekem bejön. Nem az a térdig,, vagy még tovább leérős. Hanem olyan középtájékon lévő. Értem úgy.. (xd) csípő és derék közepénél nagyjából( vagy talán még feljebb...) Elismerem a legtöbb ilyen gatya nem valami szép, de most mér kell ilyeneket mondani az emberekre. Úgy elszomorítottak ezek a vélemények, hogymár nem ismerek ilyet nadrágot felvenni. Ű

[link]

Nekem ilyesmi van, csak még egy kicsit fentebb van az ülepe. Szerintetek tűrhető?:(

2011. júl. 29. 19:28
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Hát én sokat látom ezeket a nadrágokat cigánylányokon, ezért tartom cigányosnak, ennyi. Mint az utcára melegítő és társai.
2011. júl. 30. 13:58
 12/13 anonim válasza:
Nem értem a felfogásod...inkább nölj fel mielött ilyen hülyeségeket irkálsz..ezek török stilusú nadrágok nem cigányosak. És utszára melegitö? Ha valaki megvesz 20ezerert egy adidas vagy nike melegitöt az neked gáz? Tejooég
2011. júl. 30. 14:52
 13/13 anonim ***** válasza:
56%

Nem is írta, hogy cigány stílusúak, hanem, hogy ő cigányosnak tartja. Ennyi. Sikerül felfognod ezt a mondatot? Amúgy én is cigányosnak tartom, ha tetszik, ha nem. És igen, gáznak tartom azt is, ha valaki megvesz egy Adidas melegítőt 20 ezerért, és utcára hordja, csak hogy menő legyen benne, pedig igazából sportoláshoz való.

Ja, és tanulj meg írni te szerencsétlen.

2011. júl. 30. 15:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!