Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Piros cipőhöz és piros táskáho...

Piros cipőhöz és piros táskához mi illik?

Figyelt kérdés

van egy nagyon szép piros cipőm és táskám..esküvőre kell mennem..

ezekhez mit tudnék felvenni?

2011. júl. 29. 15:47
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

[link]

Mondjuk egy ilyen ruha, ugyanolyan árnyalatú piros övvel, mint a cipő meg a táska.

2011. júl. 31. 15:02
 12/16 anonim ***** válasza:
szerintem egy fekete szoknya ami olyan mell alá felér (sajna nemtom a nevét így linkelni se tudok képet) egy piros fölsővel és fekete kiegészítőkkel nagyon ütős páros tud lenni :)
2011. júl. 31. 15:54
 13/16 anonim ***** válasza:

előző vagyok :) megvan a neve: magas derekú szoknya :D

Szóval valami ilyesmi: [link]

csak persze más színben :) pl. piros csőtopp és egy fekete magasderekú szoknya + még valami kiegészítő az nagyon jól nézne ki :)) és szerintem ehhez jól megy a piros cipő meg a táska és elegás is :))

2011. júl. 31. 16:02
 14/16 anonim válasza:
Szerintem hülyéseg az hogy szettet hordj már rég lejárt és unalmas, hogy ugyan olyan színű cipőt plusz kiegészítőket vegyél fel. A fehéret felejtsd el mert esküvőre nem megyünk fehérbe.... vegyél fel fekete ruhát egy blézerrel arany kiegészítőkkel és a táskát hagyd el szerintem... és válts feketére
2011. júl. 31. 19:57
 15/16 A kérdező kommentje:
táskát hagyjam el? hogy lehet ilyen hülyeséget írni..normális nő szerintem a boltig nem megy le táska nélkül..
2011. aug. 1. 09:16
 16/16 anonim válasza:
a piros színét....
2011. aug. 2. 23:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!