Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ehhez a farmerhez jól áll ez...

Ehhez a farmerhez jól áll ez az öv? És felülre mi menne még hozzá?

Figyelt kérdés

A farmer nem pont ez, de ilyen.. világos koptatású kék, szóval 99%-ban mint a képen lévő: [link]

Olyan övet szeretnék, ami kicsit vagány, elegáns, de nem túl kirívó (pl. ez [link] ).

Konkrétan ezt néztem ki: [link]

Megy ez hozzá? És ugyanígy kék, de kicsit sötétebb árnyalatú kék farmerhez? Felülre mi megy és mi az ami nagyon nem? Pl. fehér hosszu ujjú poló.. Adidas kék-fehér rövidujjú poló.. illetve ezek közül melyik nézne szerintetek ki jól és melyik ami nagyon nem:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

Válaszokat előre is köszi.

2009. ápr. 6. 18:39
 1/10 anonim válasza:
100%

Linkelem, ami szerintem jól néz ki:)

Ez a felsők közül talán a legjobb: [link]

Ez elmegy (színe nem az igazi): [link]

Ez is elmegy: [link]

Övek közül ez (a másik női): [link]

Őszintén! Szerintem a nadrág nem valami jó, nem illik hozzá a divatos öv, mert eléggé régimódi nadrág:)

Ha elárulod a korod, akár talán tudok segíteni válogatni:) Férfi vagy ugye, az öv miatt kérdezem?:)

2009. ápr. 6. 19:06
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

nekem is hasonló anyagú övem van. de nem szabad meghúzni nagyon mert ezek nem bőrök így könnyen kitörnek.:S

én speciel a diesel és a no fear felsőt venném felhozzá.

összhangban vannak az övvel.^^

a gola sport felső semmiféleképp nem passzol hozzá mert az olyan tréninges.

a nike felsők meg mindig illenek a többi ruhadarabokhoz.

2009. ápr. 6. 19:11
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Am jó a gatya meg az öves nagyon tetszik, bár szerintem a diesel öv, ( pont ez ) nem megy ahhoz a világoskék gatyához. én inkább sötétebb kék, (esetleg még sötét szürke ) gatyához venbném fel, mert öszhangban lennének a színek.

Ehhez a világoskék gatyához nagyon jól megy minden világos felső, vagyis akkor a fehér hosszú ujjas póló.

csak egy kis segítség még: Ha világos gyatyát veszek fel, általában fehér, kék, szürke vagy bármilyen világosabb színű pólómat pulcsimat veszem fel, de ha sötétebb Gatyát akarok hordani aznap (pl.: feketét, sötétszürkét, sötétkéket, Ahhoz megy ez az öv is: [link]

ja és a sötét gatyához mindenféle színű felső, jó mert mint tudjuk a feketéhez minden megy. :P remélem segítettem valmit.. hali^^

2009. ápr. 6. 19:20
 4/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

21/F vagyok, a GAS övet csak belinkeltem, hogy pl. az túl csicsás, és férfiben is láttam már túl kihívót, amit nem vállalnék be.. :)

S ha mondjuk ehhez (vagyis ilyen) a világos farmerhez világos felsőt veszek, övben mondjuk mennyire stimm a fehér, kék, szürke övek pl. ?

2009. ápr. 6. 19:28
 5/10 anonim válasza:
100%
Fehér, illetve a sötétszínű övek:)
2009. ápr. 6. 19:30
 6/10 A kérdező kommentje:

S a fent linkelt Diesel öv ezek valemelyikéhez?

Mondjuk talán nekem is jobban bejön ilyen felállásban.. (már amennyire oda tudom képzelni egymás mellé a dolgokat) :-)

[link]

[link]

2009. ápr. 6. 19:32
 7/10 anonim válasza:
100%
Ez a nadrág jó: [link]
2009. ápr. 6. 19:36
 8/10 anonim válasza:
100%

Ezek közül így együtt ezek:

[link]

[link]

[link]

2009. ápr. 6. 19:46
 9/10 anonim ***** válasza:

a dieseles ov tok jo..

es a polok is passzolnak..

szerintem nyugodtan vasarolhatod meg is oket :P

2009. ápr. 9. 08:32
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek.
2009. ápr. 9. 13:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!