Ciki, ha ilyen bugyit hordok? (lent kép)
Figyelt kérdés
Ilyesmi bugyit hordok, mert nekem ez a legkényelmesebb. A tangát és a "hagyományos" bugyit nem szeretem. Ciki, ha ilyet hordok?
15/L
2011. júl. 27. 22:39
11/18 anonim válasza:
Ha neked ez a kényelmes akkor nem ciki !
12/18 anonim válasza:
én is jobban szeretem ezeket, sokkal kényelmesebbek. a páromnak is jobban tetszik, ha ilyenben vagyok.
13/18 anonim válasza:
Nem mutogatod, mint egy farmert, vagy egy pólót, egyáltalán nem ciki! Akivel pedig eljuttok odáig, hogy megmutasd, az inkább már levenni akarja majd, kevésbé érdekli, hogy milyen!
14/18 anonim válasza:
Dehogy ciki szerintem szexisebb mint némelyik tanga.
üdv
18/F
15/18 anonim válasza:
dehogy ciki:)
én is szoktam francia bugyit hordani,igaz a barátom nem annyira szereti mint ha tanga van rajtam,de nembaj,mert nekem tényleg kényelmes..:D bár nyáron nem hordom,mert jobban melegít..
16/L
16/18 anonim válasza:
Egyáltalán nem ciki, sőt sok pasi inkább a franci bugyit szereti egy lányon! :) Persze a belinkelt képnél vannak szexibb darabok is (de gondolom ezt csak a fazonja miatt linkelted)
Amúgy én is francia bugyit hordok általában! :P
17/18 anonim válasza:
én is ilyet hordok egyáltalán nem ciki
18/18 anonim válasza:
Én nekem a francia tetszik a legjobban!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!