Szilikon melltartót hol tudok venni?
Figyelt kérdés
Olyanra gondolok, aminek csak kosár része van és az egész szilikon. Állítólag a Rossmannba lehet kapni, de én nem találtam és mikor megkérdeztem hülyének néztek. Vas megye nyugati sarkába élek, de gondolom itt nem nagyon fogok kapni. Zalaegerszegre is szoktunk menni vásárolni, esetleg ha ott tud valaki boltot, nagyon örülnék. Netről rendelni nem akarok, mert látatlanba nem veszek.
Előre is köszönöm!
2011. júl. 27. 14:54
1/4 anonim válasza:
ez engem is érdekelne,mert én is már kb 1 éve hajkurászom,de még mindig nem találtam..
2/4 anonim válasza:
hát én még régebben egy kínai boltban vettem, mindenhol szilikon volt csak a kosara nem.de az első felvétellel szét is szakadt, pedig jó volt rám...
3/4 anonim válasza:
Herbert fehérnemű üzletben lehet, bár nem tudom, mennyibe kerül...:/
4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen! megpróbálom, hátha találok:)
2011. júl. 30. 19:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!