Milyen a Sugarbird márka?
Figyelt kérdés
Meg vagytok vele elégedve??? az ejtett vállú felsők mennyibe kerülnek ott???2011. júl. 26. 23:06
11/14 anonim válasza:
Nem si tudtam, hogy ez ekkora márka... Kínaiban vettem 3500Ft-ért Sugarbird farmert.
12/14 anonim válasza:
Igen,nekem se fogja soha a ruhatáram nagy részét alkotni:D
Egy alkalmas ruhának meg főleg drága, maximum legyen 2 felsőm,ami tényleg jó minőségű onnan,aztán kész:)
13/14 anonim válasza:
Soha többet sugabird-öt nem veszek...
Tönkre ment a mosástol a top amit drágán vettem,
egy koktélruhát is vettem tőlük, az also résznél szétjött a varrás...
Persze ez mind több 10ezer forintomba került...
Ennyi erővel kinaiban is vásárolhatnék...
14/14 anonim válasza:
Én meg vagyok vele elégedve! :) Idáig 3 felsőt vettem tőlük,ebből 2 a Disney kollekcióból való. A 3.felsőt pedig pusziminta díszíti. :) Nagyon jó minőségűek,emellett egyediek,sosem láttam még belőle 2 ugyanolyan darabot. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!