Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Milyen az, ha valakinek...

Milyen az, ha valakinek egyedi a stílusa? Likelnétek képet? (öltözködés, kiegészítők stb)

Figyelt kérdés
2011. júl. 26. 10:39
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
11:21 vagyok, a 4. képen pár plázap icsa van, ha nem nyitná meg.
2011. júl. 26. 11:22
 12/18 anonim ***** válasza:
63%

Szerintem nem kell egyedin öltözködni ahhoz hogy csinos légy. Csak figyelj oda egyes dolgokra:

-Ne vegyél nagy tömegcuccokat (new yorker felső olyan felirattal amit mindenki hord)

-Válassz jó alapdarabokat amiket nagyon jól tudsz kombinálni és ezeket különleges kiegészítőkkel nagyon jól fel lehet dobni :)

És nekem pl ezek az összeállítások tetszenek:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

szóval ezek sem egyediek mert egyetértek azzal hogy annyira nincs egyedi de ha követsz egy vonalat akkor lesz egy stílusod ami már jó :) És hidd el ez is elég nehéz egy tininek :)

2011. júl. 26. 11:33
 13/18 anonim válasza:
60%

Elégé egyedi, nem?

[link]

2011. júl. 26. 11:58
 14/18 anonim ***** válasza:
11.21. Egyetértek. Nincs olyan,hogy egyedi stílus. Divat van és van aki követi van aki nem. De ha már ruhaboltban vásárolsz akkor azt már több millióan hordják... Ha otthon varrsz az sem jelenti azt,hogy nem hasonlít valamihez---> a kukás zsákot is hordaná valaki ha pl.Lady Gaga megjelenne benne egy fotón...
2011. júl. 26. 13:42
 15/18 A kérdező kommentje:

Sokan maguknak varrnak ruhákat, táskákat, maguknak csinálnak kiegészítőket. Ők is utánoznak? Amit Ők csinálnak, abból tuti nincs senkinek ugyan olyan. Nézzétek meg a meska oldalát.

Ne értsétek félre, nem kötözködni szeretnék, hanem tényleg érdekel.

2011. júl. 26. 13:45
 16/18 anonim ***** válasza:

Nekem ezek a stílusok nagyon bejönnek és egyediek is szerintem:

[link]

[link]

[link]

2011. júl. 26. 15:04
 17/18 anonim ***** válasza:

Én sem tartom magam tömeg embernek, mind gondolkodásmódban, mind pedig öltözködésileg, de nem is nehéz kisvárosban másnak lenni. Az utóbbi időben, úgy vásárolok, hogy a divatra jellemző nekem tetsző dolgokat szerzem be, de olyat, ami nem olyan nagyon tömeg, és hordom jó pár évig, hiszen más ruhákkal párosítva, már teljesen más lesz a kinézete.

Tesómtól örökölt lila csőgatyát (amit jó pár éve mindenki hordott) fekete-fehér wingtip cipővel, egy fekete fehér sűrű mintás felsővel, sűrű csíkos blézerrel (szintén fekete-fehér) Audrey Hepburn-os oldaltáskával és lila horgolt fülbevalóval vettem fel. Van citromsárga smileyes felsőm, és tornacipőm is, de direkt nem veszem fel azzal.

27/n

2011. júl. 26. 23:22
 18/18 anonim ***** válasza:
ha egyedi akarsz lenni, akkor olyan boltokban vásárolj, ami csak 1-2 városban van. ha alig tudod beszerezni a ruháidat, mert olyan oldalról, vagy amerikából rendeled, akkor egyedi leszel, mert olyanja senkinek nem lesz. vagy varrass magadnak. na az aztán tényleg egyedi. saját stílusod, saját ízlésed szerint öltözhetsz.
2011. nov. 5. 23:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!