Fiuk! Ti felvennetek egy vilagos rozsaszin inget? Ha igen, miert; ha nem, miert?
Nekem az egyik osztálytársam hord rózsaszín inget de az olyan sötét rózsaszín h olyanom még nekem sincs..páwa gyerek-.-"
14/L
Eleve nagydarab vagyok (leginkább izom 1,5 éve edzem) eléggé hülyén állna rajtam egy rózsaszín póló vagy ing ,de soha azelőtt se vettem volna fel. Bár egyesek szerint jól állna de az nem érdekel nem az én ízlésvilágom hordják a búzák ha jólesik.
19/F
Szia!
Én, bár lány vagyok, de én elárulhatom, hogy a csajoknak nagyon tetszik, ha egy fiú világosrózsaszín ingben van! Az a fiúknak jól áll...Én azt ajánlom, hogy inkább sötétebb rózsaszínt NE nagyon vegyél fel, mert a végén még rosszat gondolnak rólad(hogy meleg vagy)!De nyugottan vegyél fel világosrózsaszín inget,bennem megbízhatsz!
Én csak akkor vennék fel ha a barátnőmmel vagy bombázó csajokkal mennék valahová. Abban az esetben is akkor ha előtte azt mondanák hogy nagyon izgató látványt nyújtok nekik rózsaszínben. =P
Off: Előző válaszadót lájkolom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!