Miért olyan a hajam mintha ragadna? :S
Ha beletúrok olyan,mintha ragadna :S
Mit csináljak vele?A szőkítéstől,festéstől lenne?a szőkítő por csak 12 percet vagy kevesebbet volt a hajamon.Amúgy négyszer volt festve a hajam,egyszer volt két szőke tincs kiskoromban mikor nővérem festette a haját,másodjára volt vörös tincsek az kikopott aztán harmadjára a szőkítésnél persze nem a megfelelő színt kaptam meg így rá 2-3 hétre lett befestve sötétbarnára.Amúgy nem mindig ilyen,de engem nagyon zavar
Bocsi,hogy hosszú lett,remélem tud majd valaki segíteni :S
én is arra gyanakszom :S
nem rég mostam meg a hajam kb. 2 órája syoss repair therapyval és mikor fésülködtem utána beletúrtam akkor meg most olyan mintha ragadna vagy nem is tudom
Köszi szépen a válaszokat.Akkor tuti a sampon miatt volt,vagy az öblítés vagy a sok sampon használatától.Mert épp kifogyott a másik syoss sampon s gondoltam,hogy akkor kiürítem hát szerintem két hajmosásnyi volt benne én meg egyszerre elehsználtam.Leközelebb nem használok ennyit s leöblítem jól :)
Köszi még egyszer
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!