Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Milyen ruhákat hordjak, hogy...

Milyen ruhákat hordjak, hogy hosszabbnak tűnjenek a lábaim?

Figyelt kérdés
2009. ápr. 4. 19:02
 1/7 anonim ***** válasza:
magassarkút, függőleges csíkozású gyatyákat... bocsi de várd meg amíg más is válaszol
2009. ápr. 4. 19:33
 2/7 anonim ***** válasza:
magassarkút,és egyenesszabású szűkített,rövid szoknyát.
2009. ápr. 4. 19:46
 3/7 anonim ***** válasza:
Sötét csőgatyákat magassarkúval.
2009. ápr. 4. 19:54
 4/7 anonim ***** válasza:
a magassarkú az alap, sötét nadrág világos felső optikailag hosszít
2009. ápr. 4. 20:44
 5/7 anonim ***** válasza:

( Úgy örülök, hogy magasnak születtem : P )

Magassarkú, de ne olyan magas, amiben már lépkedni sem tudsz.. épp olyannyira legyen magas, hogy kényelmesen tudj benne járkálni, huzamosabb ideig is.

Csőgatya, térd alá érő szoknyák, természetesen magassarkúval..

De függ ez attól is, hogy hány éves vagy..

2009. ápr. 5. 08:21
 6/7 A kérdező kommentje:
az a baj, hogy 10 évig balettoztam és teljesen tönkrement tőle a térdem, és az orvos azt mondta, hogy jobb, ha nemhordok magassrakút. nincs valami másmodszer?
2009. ápr. 5. 13:51
 7/7 anonim ***** válasza:
a csőgatya, akinek szép hosszú vékony lába van, annak jóláll.. viszont akinek rövidebb és nem olyan vékony pont az elenkezője... rövid, 'kötözött sonka' felling.. ezzel nem akartam senkit megsérteni.:) amugy magassarkúval kombinálva, csőnaci ami nem teljesen streccs még jois lehet.. ink világosabb színek..:)
2009. máj. 24. 00:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!