Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » 14-15 éves lányokhoz milyen...

14-15 éves lányokhoz milyen cipők illenek a legjobban?

Figyelt kérdés
Milyen cipőket kellene hordaniuk? sportcipőt? vagy topánkát? vagy már magassarkút is lehetne?
2011. júl. 23. 19:11
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Én hordok sportcipőt, tornacipőt, topánkát és sarut is.(: Szerintem a magassarkú még túlzás (és egészségtelen is a gerincnek). 14/L
2011. júl. 23. 19:15
 2/13 anonim ***** válasza:
sportcipő,tornacipő,topánka,saru és magassarkú mértékkel :)
2011. júl. 23. 19:19
 3/13 anonim ***** válasza:

Én hordok sportcipőt,tornacipőt,topánkát,sarut és magassarkút is.Nem nagyon magasat,de ilyen magasságút már igen:

[link]

Van egy ünneplős cipőm amit ballagás,esküvő,stb. alkalmakra veszek csak fel,de van egy telitalpú szandálom is,kb ilyen :

[link]

Csak ettől alacsonyabb a sarka.Ezt szoktam még hordani,mert ez nagyon kényelmes.

15/L

2011. júl. 23. 19:23
 4/13 anonim válasza:
Slipon nyáron. És egy kis magassarkú néhanapján.
2011. júl. 23. 20:52
 5/13 anonim ***** válasza:
0%

Nálam hangulatfüggő.Suliban hétköznapra ha jó idő van balerinacipőt, sarukat(van magassarkú is köztük), esetleg papucsot(már május végén, szünet előtt).Ha esősebb idő van, de még nincs hideg akkor sportcipőt.Télre van 3 csizmám, 6 ill. 8 centis magassarkú,és egy lapos.Felváltva hordom és a szerint hogy mennyire csúszik az aszfalt.Ha valami ünnepség van, mindig magassarkút húzok, van külön alkalmi cipőm mint szinte mindenkinek évzáróra, ilyesmikre:)

Nem kell szabály szerint cipőt hordani, hordd azt amit akarsz!Ha néhanapján magassarkút húzol, nem lesz tőle semmi bajod.:)

...Egy 14 éves

2011. júl. 23. 21:06
 6/13 anonim ***** válasza:

14 éves gyereknek még nemvaló magassarkú, mint hétköznapi cipő. Az, hogy ballagásra, esküvőre, nagyobb eseményekre felveszed, az teljesen rendben van. De ne akarj a korodnál idősebbnek kinézni, van még rá annyi időd, hogy magassarkút hordj, sőt még vissza is sírod majd a gondtalan tornacipős, balerinás éveket.

Szóval, a kérdésre visszatérve. Sportcipő, tornacsuka, saru, balerina, esetleg egy kisebb telitalpú szandál. Hidd el ezek is csinosak, sokkal szebb látványt nyújtanak, mint a botladozó kislányok 10centis platformban.

21l

2011. júl. 24. 08:02
 7/13 anonim ***** válasza:
55%
Converse:D
2011. júl. 24. 11:19
 8/13 anonim ***** válasza:
Hordd bármelyiket bátran. ;)
2011. júl. 24. 11:25
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

szia!

én leginkább tornacipőt hordok. télen természetesen csizma ami olyan jó hoszzu combig érő lapos talpú

tavasszal topánka

nyáron saru.

14 éves vagyok ezért szerintem még ráér a magassarkú (pedig ugy hordanéééék xD)

2011. júl. 24. 14:39
 10/13 anonim ***** válasza:

[link] hasonlókat hétköznapokra,suliba.. :)

topánkát is hétköznapokra :

[link]

[link]

Én személy szerint nem szoktam magassarkút hordani,nekem még túl korai.. xD :P De ha nem magas,akkor nem gáz pl.: alsó jobb oldali

[link]

Én nyáron szandált vagy papucsot hordok. :) Nagyon sokszor...

[link]

[link]

14.L

2011. júl. 25. 16:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!