14-15 éves lányokhoz milyen cipők illenek a legjobban?
Én hordok sportcipőt,tornacipőt,topánkát,sarut és magassarkút is.Nem nagyon magasat,de ilyen magasságút már igen:
Van egy ünneplős cipőm amit ballagás,esküvő,stb. alkalmakra veszek csak fel,de van egy telitalpú szandálom is,kb ilyen :
Csak ettől alacsonyabb a sarka.Ezt szoktam még hordani,mert ez nagyon kényelmes.
15/L
Nálam hangulatfüggő.Suliban hétköznapra ha jó idő van balerinacipőt, sarukat(van magassarkú is köztük), esetleg papucsot(már május végén, szünet előtt).Ha esősebb idő van, de még nincs hideg akkor sportcipőt.Télre van 3 csizmám, 6 ill. 8 centis magassarkú,és egy lapos.Felváltva hordom és a szerint hogy mennyire csúszik az aszfalt.Ha valami ünnepség van, mindig magassarkút húzok, van külön alkalmi cipőm mint szinte mindenkinek évzáróra, ilyesmikre:)
Nem kell szabály szerint cipőt hordani, hordd azt amit akarsz!Ha néhanapján magassarkút húzol, nem lesz tőle semmi bajod.:)
...Egy 14 éves
14 éves gyereknek még nemvaló magassarkú, mint hétköznapi cipő. Az, hogy ballagásra, esküvőre, nagyobb eseményekre felveszed, az teljesen rendben van. De ne akarj a korodnál idősebbnek kinézni, van még rá annyi időd, hogy magassarkút hordj, sőt még vissza is sírod majd a gondtalan tornacipős, balerinás éveket.
Szóval, a kérdésre visszatérve. Sportcipő, tornacsuka, saru, balerina, esetleg egy kisebb telitalpú szandál. Hidd el ezek is csinosak, sokkal szebb látványt nyújtanak, mint a botladozó kislányok 10centis platformban.
21l
szia!
én leginkább tornacipőt hordok. télen természetesen csizma ami olyan jó hoszzu combig érő lapos talpú
tavasszal topánka
nyáron saru.
14 éves vagyok ezért szerintem még ráér a magassarkú (pedig ugy hordanéééék xD)
[link] hasonlókat hétköznapokra,suliba.. :)
topánkát is hétköznapokra :
Én személy szerint nem szoktam magassarkút hordani,nekem még túl korai.. xD :P De ha nem magas,akkor nem gáz pl.: alsó jobb oldali
Én nyáron szandált vagy papucsot hordok. :) Nagyon sokszor...
14.L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!