Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lányok! Ugye vannak köztetek...

Lányok! Ugye vannak köztetek olyanok, akik gyakran hordanak szoknyát?

Figyelt kérdés
2011. júl. 23. 10:57
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Én gyakran :) Van kb 20 szoknyám. Télen is hordok harisnyával és bokacsizmával :)
2011. júl. 23. 12:20
 12/19 anonim ***** válasza:
talán 2szoknyám van.. össz-vissz 1szer felveszem egy évben :)
2011. júl. 23. 12:21
 13/19 anonim ***** válasza:
Én nagyon szeretek szoknyát hordani, ha csak tehetem, azt veszek fel :)
2011. júl. 23. 13:03
 14/19 anonim ***** válasza:
Egy héten max. 2x veszek fel nadrágot...rengeteg szoknyám van, imádom őket...meg a harisnyákat is :) 22/N
2011. júl. 23. 14:33
 15/19 anonim ***** válasza:
Szinte mindig! Nem is farmer, sem vászon, hanem különlegesebbek, na jó van egy kockás szoknyám is zöld-fekete-piros, és tüll anyag van az alján.(turis)Csak még nem tudtam felvenni, mert egyik pólóm mellett sem néz ki jól. Na mindegy, bőrdzsekivel nagyon jó, majd hordom ősszel:D
2011. júl. 23. 14:52
 16/19 anonim ***** válasza:

Én többnyire szoknyát hordok. Nyáron a nagy melegben akkor mindig szoknyát veszek fel, leggyakrabban egy rövid fehér lenge szoknya szokott rajtam lenni vagy pedig egy részes rózsaszín testhez simuló vékony cső mini ruha.

A többi évszakban még télen is gyakran hordok szoknyát és ennek oka, hogy imádom az ilyen meleg anyagból készült szoknyákat vagy egyrészes meleg miniruhákat és nem beszélve a szép harisnyákat vastagban és vékonyban egyaránt és ezekhez hosszú szárú magassarkú csizma nagyon jól mutat!

27/N

2011. júl. 23. 15:13
 17/19 anonim ***** válasza:
én ünnepélyre veszek fel szoknyát...:D nekem csak az az egy van..:D én is inkább rövidgatyás vagyok :)
2011. júl. 23. 15:57
 18/19 anonim ***** válasza:
Nagyon ritkán, utálom.
2011. júl. 24. 09:26
 19/19 harisnyababee ***** válasza:
Nekem több szoknyám van, mint nadrágom, az esetek nagy részében szoknyában vagyok, de van, h inkább nadrághoz van hangulatom...
2011. júl. 25. 18:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!