Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Csajok, van, aki buliba...

Harisnyababee kérdése:

Csajok, van, aki buliba gyakran vesz fel harisnyát/combfixet szoknyához, vagy rövidnadrághoz? Ti is gyakran szívtok vele?

Figyelt kérdés

Én nem tudnám elképzelni az öltözékem harisnya nélkül. Elég régóta viselek rendszeresen harisnyát, szal van némi rutinom. Viszont mostanában, ha bulizni megyek, mindig megjárom velük. A ma esti buliban 4 combfixből(8denes testszínű) csak 1 maradt épségben, mire hazaértem.(2párat vittem 1 volt rajtam+tartalék). Mondjuk bekészülve nem is figyelek rá, mint hétköznapokon normál körülmények közt. De olyan lehetetlen dolgok történnek, h nem igaz..:S A mai buliban 1-iket véletlen lehamuztam, kilyukadt,sebaj, van tartalék. Na erre a másikat kiszaggatta kedvesem övtáskájának a tépőzára. Felvettem az utsót, ami nem tom mikor, hogyan, de szépen végigfutott hátul a lábamon. Itthon kiderült, h kavics volt a cipőmben. Ez volt a mai buliban. De máskor is szívattak már meg a harisnyák. Pl sokan voltunk a tánctéren, valaki csikkje túl közel került. Vagy székbe akadt be. Vagy megbicsaklott a lábam kiléptem a cipőből. Az meg a jobbik eset volt, amikor a cipőm csatja szakította ki...:S

Veletek is gyakran történnek ehhez hasonló balesetek buliban?(Mert nálam többnyire csak buliban fordul elő, hétköznapokon semmi gáz sincs)Kedvesem szerint ez csak egy ilyen balszerencsés szériám, ne foglalkozzak vele, majd elmúlik. Én nem tom lehet igaza van, de akármennyire is szeretem a harisnyákat lassan már ott tartok, h bulizáshoz nadrágot veszek fel, azzal nem történnek ilyen szerencsétlenségek, és felszabadultan partyzhatok. Igaz nem annyira szeretek nadrágban lenni nyáron, de most úgy érzem, ez a kisebb roszz.

Na, de a jövő hétvégi buliig még sok időm van kitalálni hogy legyen, főleg ha kapok értelmes válaszokat, tapasztalatokat, ötleteket.

2011. júl. 23. 05:33
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Tovább tartana a combfix ha har.nadrágot vennétek alá, nylont persze. Ha beakad valahová attól nem véd, de hogy ne szaladjon fel könnyen és ne használódjon el 1-2 alkalomkor, arra jó.
2018. ápr. 21. 13:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!