Mit gondoltok, ez a ruha slankít, kövérít vagy kb. a valóságot mutatja?
Grafikusként azt kell hogy fekete miatt több teret hagy a szemnek a sok kis virág többnek néz ki mint amennyi, szóval egy teltebb lányon nem áll annyira jól,de lehet egy vékonyabbnak sem.
Én a piros virágosat javasolnám az elsőt a sorban ,nagyon tetszik.;)
25/F
25/F
Először is nagyon köszi, hogy megnézted, így pláne értékesnek tartom a válaszod, hogy fiú vagy és grafikus, biztosan értesz az ilyen dolgokhoz.
Azonban remélem, ugyanazt a ruhát ill. oldalt nézzük mindketten, mert az általam megjelölt ruhán nincsenek virágok, és nem látom azt a kis virágos, piros ruhát sem, amiről írsz, hogy ott van, a legelső az.
3. válaszoló
Érdekes, én meg pont arra gondoltam volna, hogy talán elrejti a vastagabb derekat, mert a felsőrésze ejtett fazonú, talán hátul a megkötője miatt is lehet bővebbre venni, és így nem olyan feltűnő egy nagyobb has, mert kitölti a bővebb részt. De megfontolom, ami írtál, neked is köszi!
Van rajtam felesleg, alma típusú vagyok, ezért a karom, lábam nem vészes, főleg a pocakom nagy.
Most látom, hogy ismét rákattintottam a linkre, hogy már más ruhákat ad fel az oldal, tehát nem is biztos, hogy ugyanazt a ruhát néztük.
Na, mindegy, ez van.
Nincs miért elnézést kérni, inkább ti ne haragudjatok, hogy ilyen bénán linkeltem be az oldalt, az én hibám. :)
De jobb lefogyni inkább, mert ha belegondolok, a megkötő alatt is vastag a derekam, ott meg már szűkebb fazonú a ruha. A megkötő meg biztos csak dísznek van, szóval...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!