Hol lehet venni minta nélküli csőtopot? És olyan nagyon nagy virágos övet?
Sok lányon látom mostanában ezt a két dolgot és én is nagyon szeretnék. Kínaiba néztem a toppot, de csak ilyen hülye mintások voltak. Nekem sima csőtop kellene (fekete, fehér, barna, pink színű)minta nélkül.
A virág pedig kb 30cm átmérőjű lehet, és ilyen áttetsző anyagból van, nagyon szép. (Tally Weijlre gondoltam, ott látott valaki?)
Hát ha tányérokat összeragasztasz akkor lehet belőle 30 cmes virág.
De am kínaiban lehet kapni NORMÁLIS méretűt :D
tally weijl,bershka,zara.. :D
öv.. meg newyorker:)) de a helyedben kis vékony virágos övet vennék.. :)) vagy masnisat.. :)
Épp ma vettem egy almazöld és egy fehér csőtopot a Tally Weijlben és egy natúr színűt aminek szivacsos a melle. A simák 1000 Ft/ db a szivacsos 1500 Ft volt, de most ha 3 cuccot veszel akkor a legolcsóbb ingyen van, így a 3 db volt 2500 Ft.
Volt még rózsaszínben a sima csőtopból, más színben minta nélkülit nem láttam.
Hatalmas virágos övet ott nem láttam és máshol sem, igaz nem figyeltem.
A Camponaiban voltam, kb. 15 db volt összesen, vegyes méretben. Fehérből és zöldből pl. volt XS, mert mindkettőből az akadt meg először a kezemben (és az nekem totál kicsi :))
Lehet a többi belvárosi plázákban (Westend, Aréna) még több lesz, bár ha szeretnétek akkor most menjetek, mert hát ilyen áron viszik a cuccokat :))
De voltak mintás csőtopok, fekete, pink... az elejükön volt nyomott minta. Azok 1500 Ft (de ha 3-mat veszel akkor 1000 Ft-ra jön ki darabja a 2-t fizet 3-mat vihet akció miatt).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!