Mi a véleményetek erről a nadrágról? 15/l
Figyelt kérdés
most vettem akkor nagyon megtetszett,de most már kételkedem benne :D
és valami ilyesmivel venném fel:
meg ezzel a cipővel:
2011. júl. 20. 01:47
11/18 anonim válasza:
ebben úgy fogsz festeni mint egy vidéki tahó!
de te tudod..
12/18 anonim válasza:
ma 14:04
Szimplán nem akartak megsérteni, nagyon gáz minden srác szerint.
13/18 anonim válasza:
Nekem tetszik! Én hordanám. :)
16/L
14/18 anonim válasza:
Nekem nagyon bejön főleg ha fel vennél hozzá egy fekete harisnyát...
17/F
15/18 anonim válasza:
király a nadrád de inkább rövidujjúval vedd fel.g
16/18 A kérdező kommentje:
Hát köszi a válaszokat.Nekem bejön ez a naci :D Nem várom el hogy mindenkinek tetszen.Mindenkinek más tetszik :)Egész jó alakom van hozzá meg nagyon hosszú szőke hajam ami kiengedve szerintem jól néz ki ezzel a nadrággal amugy nem lehet lecsatolni azt a kantáros izéjét :s és pólóval nekem olyan fura meg általában mindig ilyesmi fölsőket hordok.Én camponaba vettem a pimkieben. :)
2011. júl. 23. 16:22
17/18 anonim válasza:
mondom szerintem vedd fel egy fekete harisnyával...(nagyon dögös lenne) 17/F
18/18 anonim válasza:
tegnap 16:22
Attól függ kinek akarsz megfelelni, csak csajoknak tetszik, mint láthatod a hozzászólásokból, azokból se lehet tudni melyik fajta, ha érted az utalást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!