Mit gondoltok olyan lányokról akiknek sok ruhája van és mindig divatos cuccokba van felöltözve?
barátnőm is ilyen. Elkényesztetett, gazdag...
És észre sem veszi amikor szóváteszem,hogy a 5. pólóját veszi meg a plázába egy vásárlással...
Aki gazdag, nem jelenti hogy elkényeztetett. Aki elvan kényeztetve nem jelenti hogy gazdag. Akinek sok ruhája van nem kell hogy azt jelentse gazdag.
Ezt a kérdést pedig pont azért írtam ki, mert az emberek nagy része másokat a ruha, vagyis az öltözködés alapján ítéli meg.
"Ne a borítójáról ítéld meg a könyvet!"
Nagyon szeretek ízlésesen öltözködni. Hogy mennyire vagyok divatos, azt nem tudom. Sok ruhámat szereztem be angol turkálókból. A minőségükkel nincs semmi bajom, sőt, ugyanazt láttam már turiban 1200-ért, amit rendes boltban 8000-ért. Azért szeretek öltözködni, mert van rajtam némi fölösleg, és jót tesz a lelki világomnak, ha a tükörben szépnek látom magam. A barátom nagyon utálja bennem, hogy nincs önbizalmam, valószínűleg így kompenzálom a dolgot.
Azt viszont elfelejtettük hozzátenni, hogy a kérdésben említett sok ruha darabja 10 E, vagy 1500-ba került?
Rengeteg ruhám van, szeretek divatosan öltözködni, de se beképzelt se elkényeztetett nem vagyok, Mostanában öröklöm a cuccokat, vagy a turkálóból szerzem be, és van saját keresetem, és a saját lakásomban élek.
Nem ítélek el senkit aki divatos, és jól öltözködik, de azokat már igen, akik nem adnak magukra, itt gondolok a szakadt, ócska göncökre, és akik csak felvesznek valamit, bár az nagyon szörnyen néz ki rajtuk. (itt most nem az éhezőkre gondolok) 300ft-ért már lehet venni akár vadonatúj felsőt is, ami mellékesen még jól is néz ki, csak keresgélni kell picit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!