Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mit gondoltok olyan lányokról...

Mit gondoltok olyan lányokról akiknek sok ruhája van és mindig divatos cuccokba van felöltözve?

Figyelt kérdés
2011. júl. 19. 19:57
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
En nem gondolok semmit rolik. Mint ahogy azokrol sem akiknek keves ruhajuk van.Annyit azert gondolok hogy ha valakinek sok divatos ruhaja van,biztos nem ehezik.Akinek meg tul keves ruhaja van,lrhetseges hogy orul ha meg tud enni egy szelet zsiros kenyeret a honap vege fele. Nem jelenti azt hogy kevesebbre ertekelem mint azokat az embereket akiknek a szuleik gazdagok.Errol ennyit.
2011. júl. 19. 20:31
 12/24 anonim ***** válasza:
100%

barátnőm is ilyen. Elkényesztetett, gazdag...

És észre sem veszi amikor szóváteszem,hogy a 5. pólóját veszi meg a plázába egy vásárlással...

2011. júl. 19. 20:36
 13/24 anonim ***** válasza:
Dehogynem lehet megvásárolni: stylist...
2011. júl. 19. 20:39
 14/24 A kérdező kommentje:

Aki gazdag, nem jelenti hogy elkényeztetett. Aki elvan kényeztetve nem jelenti hogy gazdag. Akinek sok ruhája van nem kell hogy azt jelentse gazdag.

Ezt a kérdést pedig pont azért írtam ki, mert az emberek nagy része másokat a ruha, vagyis az öltözködés alapján ítéli meg.

"Ne a borítójáról ítéld meg a könyvet!"

2011. júl. 19. 20:42
 15/24 anonim ***** válasza:
Van egy barátnőm,sokkal szegényebb nálunk,inkább él lepukkant,koszos környezetben, de legyen neki rettentő sok ruhája. Ha buliba megy új ruha...Én inkább sajnálom mint irigylem,nekem nincs sok ruhám,viszont szép házban élek, normális ételeket eszek, ki tudom fizetni a számláimat. Ruhára sajnos már nem marad pénzem,így elég ritkán megyek vásárolni...
2011. júl. 19. 20:49
 16/24 anonim válasza:

Nagyon szeretek ízlésesen öltözködni. Hogy mennyire vagyok divatos, azt nem tudom. Sok ruhámat szereztem be angol turkálókból. A minőségükkel nincs semmi bajom, sőt, ugyanazt láttam már turiban 1200-ért, amit rendes boltban 8000-ért. Azért szeretek öltözködni, mert van rajtam némi fölösleg, és jót tesz a lelki világomnak, ha a tükörben szépnek látom magam. A barátom nagyon utálja bennem, hogy nincs önbizalmam, valószínűleg így kompenzálom a dolgot.

Azt viszont elfelejtettük hozzátenni, hogy a kérdésben említett sok ruha darabja 10 E, vagy 1500-ba került?

2011. júl. 19. 22:33
 17/24 A kérdező kommentje:
Lehet 10E és 1500 Ft is...az emberek többségének mind1, mert ha meglássák rajtad, mindjárt elítélnek... Ha valaki nem tudja hogy hány ezer forintos ruha van rajtad és elítél, vagy ha tudja és elítél nem mind1? Minden féleképp elítél... és ez szomorú.
2011. júl. 19. 23:12
 18/24 anonim ***** válasza:

Rengeteg ruhám van, szeretek divatosan öltözködni, de se beképzelt se elkényeztetett nem vagyok, Mostanában öröklöm a cuccokat, vagy a turkálóból szerzem be, és van saját keresetem, és a saját lakásomban élek.

Nem ítélek el senkit aki divatos, és jól öltözködik, de azokat már igen, akik nem adnak magukra, itt gondolok a szakadt, ócska göncökre, és akik csak felvesznek valamit, bár az nagyon szörnyen néz ki rajtuk. (itt most nem az éhezőkre gondolok) 300ft-ért már lehet venni akár vadonatúj felsőt is, ami mellékesen még jól is néz ki, csak keresgélni kell picit.

2011. júl. 19. 23:15
 19/24 anonim ***** válasza:
Figyelj már kicsit jobban oda a helyesírásodra!
2011. júl. 20. 00:18
 20/24 anonim ***** válasza:
Vegul is nem tudok valaszolni.Mert hat ugye a divatos ruhak sokba kerulnek.Vagy ugy erted hogy elmegyek a new yorkerbe es veszek 6 pantos felsot,meg 1 rovidnadragot,esetleg egy farmert is,meg 2 taskat.Akkor ez azt jelenti hogy nekem sok divatos ruham van? Mert hat ugye divatos lehet egy turkalos ruha is,de nyilvan divatosabb ha az Andrassy uton bemegyek a Louis Vuitton boltba meg a Gucciba,meg ilyesmik. Szoval a lenyeg:gondolom te kerdezo olyan lanyokra gondoltal akik inkabb ilyen "plazacica" "fajtak". ?
2011. júl. 20. 08:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!