Cipő mezítlábra húzva mennyire gáz?
Figyelt kérdés
2011. júl. 19. 17:03
11/16 anonim válasza:
17:48-nak üzenem, hogy a férfi és a női cipők nem ugyanazok. nyitott cipőt mindenki zokni nélkül hord.
12/16 anonim válasza:
lehet kapni olyan talpbetétet ami kifejezetten mezítlábas hordáshoz fejlesztettek ki, és mosható is
13/16 anonim válasza:
Férfiaknál zárt alkalmi jellegű v öltöny- cipőnél,bakancsba, csizmába mezitláb nagyon gáz.
Sportos zárt cipőknél(pl: mokaszin) nem gáz, szerintem edzőcipőnél sem.
Szandál - kötelező a mezítláb.
Nőknél általában mezítláb vagy harisnya,esetleg titok harisnya. Zokni csak edzőcipőbe, csizmába bakancsba nem gáz.
Titok zokni számomra kicsit érthetetlen: miért akarja valaki azt a látszatot kelteni, hogy nincs rajta zokni, pedig de?
Kicsit olyan mintha egy nő azért varrna kerek gombokat a melltartója külsejére, hogy a pólóján keresztül úgy nézzen ki mintha nem lenne rajta melltartó.
14/16 anonim válasza:
Előző vagyok.
Én is zokni nélkül hordom azokat a cipőimet amit lehet és sohasem volt gomba problémám!
15/16 anonim válasza:
Gáz akkor van, ha a nap végén leveszed a cipőt.
16/16 anonim válasza:
Én is utálom a zoknit, soha se veszek, mindig mezítláb cipőben járok mindenhová már mióta, cipőt venni is, sohasem húzok zoknit, télen sem akkor meg női harisnyanadrágot, térd meg bokafixet, fiú vok !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!