Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Vettem egy új fekete mini...

Vettem egy új fekete mini ruhát. Mindig felcsúszik. Mi a teendő?

Figyelt kérdés
Az oldalán húzott, nem pántnélküli, de nem csak egy sima pánt van rajta hanem újja is van. Mindig felcsúszik, persze nem annyira hogy kilátszódjon valami, de akkoris zavar hogy állandóan húzogatnom kell lefelé. Valami ötlet hogy mivel tudnám valahogy megállítani?:D
2011. júl. 19. 15:04
 1/3 anonim válasza:
Próbálj meg kisebbeket lépni. Minél kevésbé húzod fel a térded, annál kevésbé csúszik fel a ruha:D Nekem egy hasonló szoknyám volt, folyton felcsúszott... Ha siettem mindig farzsebbe dugott kézzel közlekedtem, az lenn tartotta:D Amúgy most így ötlet (nem próbáltam), hogy vmi olyan csíkot tegyél a fenekedre (persze úgy, hogy ne látszódjon), amire rátapad a ruha. Így tuti nem csúszik fel, de nem tudom, ez mennyire megoldható:)
2011. júl. 20. 14:36
 2/3 anonim ***** válasza:
nekem is van ilyenem, én egy sima fekete pamutshortot felveszek alá, arra rátapad.
2011. júl. 23. 16:47
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Igazi sztárpraktika: végy kétoldali ragasztócsíkot, vágj belőle négy kis kockát, majd ragaszd a bőrődre és a ruhádra.
2011. júl. 23. 16:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!