Vettem Vans cipot, es most latom h azt irja benne: Made in China :D. Akkor ez nem eredeti? :|:D
Figyelt kérdés
2011. júl. 19. 15:01
1/7 anonim válasza:
Nem, ez azt jelenti, hogy manapság mindent kínában, indiában, Törökországban stb. helyen gyártanak, ahol olcsó a munkaerő.
A cuccod attól még eredeti (márha márkaboltban vetted és nem valami vatera vagy egyéb megbízhatatlan helyről.....)
2/7 anonim válasza:
Ne aggódj, nem fog hamar szétmenni, vans az jófajta, remélem nekem is lesz egyszer ilyenem.
3/7 anonim válasza:
ma mar ami nem kinaban keszul az mind hamisitvany. minden ott keszul vagy mexikoban
4/7 anonim válasza:
Nem, ez nem azt jelenti, hogy nem eredeti.
Manapság sajnos minden Kínában készül. Most megnéztem, az én Levis cipőmbe is az van írva, hogy Made in China.
5/7 hümi válasza:
nekem is az van a 2éves Vans cipőmbe :D
de nyugi mint már a többiek írták ami nem Kínában készül az a nem eredeti manapság...
6/7 anonim válasza:
Rendben van a cipőd, az első kivette a szót a számból :). Nekem az Odessa cipőm is Made in China.
7/7 A kérdező kommentje:
uhhh...megnyugodtam :)
2011. júl. 21. 13:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!