Szerintetek milyen a stílusom? Tetszik nektek? (linkek)
Figyelt kérdés
ilyen keverék stílusom van, jobb szóval nem tudnám jellemezni. :$ ilyesmi ruhákat hordok:
[link] (itt csak a csaj harisnyájáa jellemző rám)
[link] (nadrág)
[link] (nadrág)
véleményeket kérek szépen. :)
2011. júl. 19. 12:21
1/11 anonim válasza:
Mi ebbe a stílus?:)
Én minden második csajon ilyet látok.
2/11 lovelyne válasza:
Jó. de ezt te is tudod szerintem!:D
4/11 A kérdező kommentje:
nem vagytok túl bőbeszédűek. de köszönöm a válaszokat. :)
egyébként tudom, hogy egyre több ember hord ilyen ruhákat, de arra lettem volna kíváncsi, hogy nektek tetszenek-e az ilyen ruhák. :)
2011. júl. 19. 12:36
5/11 anonim válasza:
Valójában jól néznek ki, nincs velük semmi baj. :) De nagyon nem egyediek. Ámbár az egyéniség úgysem az öltözködésből fakad.
6/11 A kérdező kommentje:
köszönöm a választ. nem csak ilyen ruhákat hordok, hanem tornacipőt meg más fajta felsőket, szoktam kevergetni a színeket( persze ízléses határokon belül.:D) de a többi ruhámról nem találtam képet :D
2011. júl. 19. 12:47
7/11 anonim válasza:
Nyugi, nem vagy totál ízléstelen. :)
De biztos fiatal vagy még, majd alakul ez is!
8/11 anonim válasza:
Na tornacipőt is hordasz.
Akkor te már egyedi vagy!
Ugye converset?:D
9/11 anonim válasza:
Tucat, ez nem egy stílus.
Tényleg minden 2. csaj ezekben rohangál, ilyen a divat...
És nem, nem tetszik.
10/11 lovelyne válasza:
:D :D mit gondolsz!Csak azt hordhat mint minden fiatal akinek megveszi anyuci!:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!