Szerintetek is Tolvai Reni Beyoncét utánozza?
Figyelt kérdés
a klipben a mozgása nagyon hasonló:
http://www.youtube.com/watch?v=8BE3fjad-Nc
anno Beyonce szövege is ez volt, hogy van egy gyermeki és egy díva énje..
2011. júl. 18. 21:51
1/10 anonim válasza:
Nem tudom de iszonyat jol néz ki a csaj :)
2/10 anonim válasza:
Nem tudom,hogy utánozza-e,de ez a klip szörnyű.A zene jó,de a klip egyáltalán nem tetszik.
3/10 anonim válasza:
Szerintem egy kicsit utánozza de attól még egyedi is a klip eleje elég amatőr volt de vannak nagyon jó részletek benne. Nekem a magyar számokhoz képest ez egészen tetszik legalább van hangja a csajnak és látszik hogy nagyon akar.
4/10 anonim válasza:
Lehet, hogy utánozza, de Beyoncé ennél rosszabb... Az új klipjében pl. úgy táncol, mint egy pulyka.
5/10 anonim válasza:
Nem utánozza, csak ő a példaképe. :D :D
6/10 anonim válasza:
pont leszarom... utálom a csajt...
7/10 anonim válasza:
Tolvai Reni? az ki? mamár mindenkiből sztár lesz...hány száma van 1? ez a csaj is asszem a Megasztárba volt ugye? mind1 felfedezték de a süllysztőben köt ki...mint mindenki más ;) egy idő után már minden elmúlik unalmas lesz Renikém készülj fel.
8/10 anonim válasza:
a klipp szerintem se lett olyan " hű de jóó"...
nekem amugy eszembe se jutott róla beyonce...szerintem nem "utánozza":DD
9/10 anonim válasza:
ez az akcentus! úristen! szörnyű! nekem sérti a fülem, nektek nem???!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!