Milyen stílusom van, ha ezeket a ruhákat hordom? (kiegészítők)
2011. júl. 18. 10:39
11/19 anonim válasza:
14:36-os!
Valószínűleg minden hol ugyanazok a "tömegcuccok" vannak, ugyanis ilyen a divat. Mindegyik üzlet követni akarja, nem fogsz sehol sem nagy különbséget látni.
12/19 anonim válasza:
egyébként merre laksz? csak üzletek szempontjából kérdezem
13/19 A kérdező kommentje:
Keszthely és Kaposvár van a legközelebb.
2011. júl. 18. 15:26
14/19 anonim válasza:
Én azt csinálom pedig:) Meg néha turi. Egyébként én is be szoktam térni ezekbe a boltokba, lehet jó darabokat kifogni.
Nem mondtam, hogy bármi probléma lenne a fent említett boltok kínáltával, csak azt, hogy egyformák, ugyanazt a mainstream vonalat képviselik. Nyilván mindenkinek más tetszik, én nem szeretem túlzottan a divatot, aki meg a divatot szereti, annak valószínűleg az én ruháim nem tetszenének, ennyi.
15/19 anonim válasza:
A turiból lehet e legjobban felöltözni :):):) Ott találsz olyan ruhákat, amik nem jönnek veled szembe az utcán. ÉS tévedés, nem agyonhasználtak. Ki lehet fogni jó darabokat. Néha vásárolok a cosmosban, kínaiban, és hozatok ruhákat külföldről. Nem márkásak, de nem vagyok tucat és izlésesebben fel tudok öltözni, mint némelyik lány, aki csak a drágább ruhaboltokban vásárol. :)
16/19 anonim válasza:
(Előző vagyok.) Anyukám varrónő, így tud tervezni meg varrni nkem ruhákat. Szerintem megérné varrónőhöz járnod, ki lehet fogni egészen olcsót :)
17/19 A kérdező kommentje:
Hát köszi a tanácsokat :)) Nem tudnál egy képet küldeni te milyen ruhákat hordasz?
2011. júl. 19. 10:02
19/19 A kérdező kommentje:
Örülök neki.
2011. júl. 26. 13:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!