Ez milyen stílus? (Ha egyáltalán van ilyen) Nektek szimpatikus? (kort is ha lehet)
Figyelt kérdés
nadrág:
pólók:
kiegészítők:
cipő:
ezen kívül, közép szőke haj, világosbarna bőr, barna körömlakk, szempillaspirál... ennyi... szimpatikus így nektek?
2011. júl. 16. 16:48
1/8 anonim válasza:
Ez nem egy stílus. Ez egy teljesen hétköznapi szerelés.
Amúgy se nem szimpatikus, se nem antipatikus, semleges.
Csinos, normális ruhák, de nem ez alapján lesz valaki szimpi/ellenszenves.
2/8 anonim válasza:
A stílushoz a bőrszínedre nem nagyon van szükség :) De amúgy nekem jó vélemény lenne arról az emberről aki így öltözködik és szerintem egy casual stílusba lehetne besorolni azaz elegáns (kissé) de mégis könnyed, laza.
3/8 anonim válasza:
nem jön be :S
jó,lehe h vkinek jó áll,de nekem nem teccik :S
4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, amúgy a bőrszínt azért írtam, mert hát... ha én ezt a kérdést látom akkor alapból világosbarna bőrrel képzelem el, de ha mondjuk az egészhez hófehér bőr lenne... az elég furán hatna... :S
2011. júl. 16. 17:30
5/8 anonim válasza:
tömegcuccok, minden második csajon ezek vannak.
6/8 anonim válasza:
Ez a casual öltözködés.
Vagyis a hétköznapi csinos utca viselet.
Semmi extra amúgy, egyszerűen csinos.
Nekem barna bőrrel tetszik (mondjuk alapból rühellem a fehér bőrt).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!