Tetszik ez a cipő? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )
2011. júl. 16. 16:15
11/26 anonim válasza:
Hú tök jó cipő:) Nem tudok választani a színek közül, bármelyik színbe tetszene
12/26 A kérdező kommentje:
Nem hittem volna,hogy mindenkinek tetszene,de kellemes csalódás volt :)
2011. júl. 16. 16:52
13/26 anonim válasza:
:) Amúgy nem lehet iylet venni vmi üzletbe?:) tök jó lenne
14/26 anonim válasza:
úúú nekem rózsaszínben nagyon bejön:D lehet rendelek is egyet. Köszii hogy belinkelted:D ha nem linkelted volna be, meg se találtam volnaa.:D
15/26 A kérdező kommentje:
Én ilyesmit láttam a New Yorkerben is,de a többiek biztos tudnak neked válaszolni,mert én sajnos Romániában lakom.
2011. júl. 16. 16:55
16/26 A kérdező kommentje:
nagyon szívesen :D
én is most találtam rá a gyakorin,jobb oldalt volt ilyen hirdetés valami :D
2011. júl. 16. 16:56
17/26 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszik.Ilyet én is vennék :)
18/26 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszik. Ami pedig a színt illeti nem vagyok nagy rózsaszín barát de itt nagyon tetszik viszont a szürke is. Így nehéz a választás de a szürkét mondanám mert azt jobban tudnám kombinálni.
19/26 A kérdező kommentje:
Pont úgy vagyok a rózsaszínnel,mint te :)
és teljesen igazatok van
2011. júl. 16. 17:33
20/26 anonim válasza:
A szürke sokoldalúbban kihasználhatóbb szín. Ha nincs 100 pár vegyes színű fazonú cipőd akkor egyértelműen a szürkét vedd.
Ha van már basic színű hasonlód (vagy más egyszerű színű tornacipőd) akkor veheted a rózsaszínt is akár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!