Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mi a véleményetek a gyaru (...

Mi a véleményetek a gyaru ( gal ) stílusról? Nem túl r*bancos, vagy cicababás?

Figyelt kérdés
2011. júl. 16. 13:21
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

előző:

lehet hogy a manba meg a banba meg az ilyenek is beletartoznak, de ezeket az irányzatokat mára senki sem követi, szóval én sem erre gondoltam.

2011. júl. 17. 19:03
 12/20 anonim ***** válasza:
És melyikre gondoltál a maradék 10 közül? :) Mert annyi legalább van, és nem épp egyformák...
2011. júl. 17. 23:27
 13/20 anonim ***** válasza:
hát sajnos ezek a stílusok nincsenek M.o.-n mert ugye Japánban nem ennyire kritikusak
2011. júl. 19. 00:09
 14/20 A kérdező kommentje:
előző: vannak csak nagyon kevesen :)
2011. júl. 19. 00:25
 15/20 anonim ***** válasza:
Csak én látok minden képen másféle kínézetű/stílusu lányt? Valahol egyszerü fehér a bőrük,valahol már durván fehér, valahol már már fekete, fehér sminkkel, tupírozott hajjal. Amúgy egész jó, bár az ulzzang lehet jobban tetszik. <3 :DMondjuk itt MO.n eléggé kinevetnének akárkit is,de japánba ez tök cool,majd ha egyszer eljutok oda:D
2011. júl. 19. 04:50
 16/20 anonim ***** válasza:

VaniliaHime jólí írta, rengeteg ága van és sok közülük már kihalt :)

De melyikre gondoltál potosan kérdező? linkel pls :)

Egyébként nekem valamelyik tetszik, valamelyik nem.

2011. júl. 19. 10:29
 17/20 anonim ***** válasza:

Megint én vagyok.

Mert pl a hime gyaruk szépek és igényesek:

[link]

2011. júl. 19. 10:31
 18/20 anonim ***** válasza:
minden nap egy farsnag náluk ;D
2011. júl. 19. 11:06
 19/20 anonim ***** válasza:

ahha...szépek...igényesek? te azokat mutatod akik divatfotózásokon vesznek részt nem pedig azt ami tényleg az utcán mászkál...Íme: [link]

voltam már Japánban és ott nem egy nem kettő ilyet láttam. és nem olyat amit te mutogatsz...azok a kirakat babák...nem a valódik...ennnyi...

2011. júl. 19. 11:09
 20/20 A kérdező kommentje:

a hime galokra gondolt a válaszadó, nem pedig a manbákra.:)

én konkrétan arra gondoltam ami a mostani eggben, popteenben meg ilyenekben jelenik meg. közepesbarna bőr, világosbarna haj, natúr száj, barna szemfesték, cicás tus, göndörített haj, combközépig érő szoknya/nadrág, valami dögös felső.

2011. júl. 19. 12:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!