Ki milyen acélbetétest ajánl?
10-14 sorosra gondoltam
Választék:
Ironside, Steel, Dr.Martens, Heavy Duty, Invader, TRASH, Red Rooster, Bundeswehr, Undercover, Shelly\'s
Lehetőleg olyan írjon akinek volt az adott márkából.
Előre is köszi
Nekem az 1. Jetta volt, szétment, elég randa volt a végefelé, a 2. Shellys, az is szétment, de talán több időt bírt, és mivel találtam egy cipészt, aki hajlandó volt a tetején a bőrt átvarrni, nagyon sokáig hordtam.
Ámde most figyelj: 3. bakancsként a Military boltban Red Roostert vettem, "csak" 17 ezer ft volt, míg az előbbi márkák a 30-at rúgják - és évek óta semmi bajom vele, és jól is néz ki, be se tört!
Nekem Shellysem meg British Steelem volt. A Shellys elég kemény volt, így hamar betört, pedig balzsamoztam. De olyan gyönyörű volt az a Shellys... A BS az meg nagyon puha bőr volt, ezért annyira nem szerettem.
De mára már kinőttem azt a korszakomat :) Annyira nem is ajéánlom ezeket a cipőket, mert nekem is olyan bügyköm lett, hogy már nem merek szandált meg papucsot hordani :(
Nos. Martenst már a kínaikat gyártják. Ne vegyél szerintem.
Heavy Duty: Ez egy jó márka, csak az egyetlen hátránya hogy elrepedhet a talpa, persze ez is a terheltségtől függ.
Trash-t ne vegyél! Nekem az volt az első, levállt a talpta mikor léptem benne "szuszogott".
Red Rooster. Ez sem a legjobb márka, mivel könnyen kopik a talpa és elég hülyén törik be a sarkánál...
Shellys, szerintem ez a legjobb.
a többit nem ismerem, de ajánlom neked még a Steelt is.
Az is egy nagyon jó márka.
Remélem azért valamiben valamennyit tudtam segíteni.
Egyébként jelenleg nekem még ugyanaz a Pure Trash van mint tavaly is volt, eddig 2× vittem vissza lecserélni, mert ahogy mondtam levált a talpa és ennek is. De már az ideit kibírja ezt a kis időt. Jövőre meg szerintem Shellyst veszek vagy Steelt.
Én 15 évesen vettem még a két gettámat, egy 10 és egy 14 sorosat. Az nagyon bevált. Még mindig megvannak, semmi bajuk. Ha most vennék én biztos a Martens mellett döntenék.
28/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!