Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ki milyen acélbetétest ajánl?

Ki milyen acélbetétest ajánl?

Figyelt kérdés

10-14 sorosra gondoltam

Választék:

Ironside, Steel, Dr.Martens, Heavy Duty, Invader, TRASH, Red Rooster, Bundeswehr, Undercover, Shelly\'s

Lehetőleg olyan írjon akinek volt az adott márkából.

Előre is köszi

2009. ápr. 1. 16:59
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Nekem az 1. Jetta volt, szétment, elég randa volt a végefelé, a 2. Shellys, az is szétment, de talán több időt bírt, és mivel találtam egy cipészt, aki hajlandó volt a tetején a bőrt átvarrni, nagyon sokáig hordtam.

Ámde most figyelj: 3. bakancsként a Military boltban Red Roostert vettem, "csak" 17 ezer ft volt, míg az előbbi márkák a 30-at rúgják - és évek óta semmi bajom vele, és jól is néz ki, be se tört!

2009. ápr. 1. 17:14
 2/9 anonim ***** válasza:

Nekem Shellysem meg British Steelem volt. A Shellys elég kemény volt, így hamar betört, pedig balzsamoztam. De olyan gyönyörű volt az a Shellys... A BS az meg nagyon puha bőr volt, ezért annyira nem szerettem.

De mára már kinőttem azt a korszakomat :) Annyira nem is ajéánlom ezeket a cipőket, mert nekem is olyan bügyköm lett, hogy már nem merek szandált meg papucsot hordani :(

2009. ápr. 1. 18:49
 3/9 anonim ***** válasza:
1. vagyok - én több mint 10 éve járok bakancsban, kiv. 40 fok, amikor bőrsaruban, de nincs a lábamnak semmi baja.
2009. ápr. 1. 18:59
 4/9 A kérdező kommentje:
A Red Roosterre azt mondják hogy gyorsan kikopik a talpa. Ellenvélemény?
2009. ápr. 2. 15:37
 5/9 anonim ***** válasza:

Nos. Martenst már a kínaikat gyártják. Ne vegyél szerintem.

Heavy Duty: Ez egy jó márka, csak az egyetlen hátránya hogy elrepedhet a talpa, persze ez is a terheltségtől függ.

Trash-t ne vegyél! Nekem az volt az első, levállt a talpta mikor léptem benne "szuszogott".

Red Rooster. Ez sem a legjobb márka, mivel könnyen kopik a talpa és elég hülyén törik be a sarkánál...

Shellys, szerintem ez a legjobb.

a többit nem ismerem, de ajánlom neked még a Steelt is.

Az is egy nagyon jó márka.

Remélem azért valamiben valamennyit tudtam segíteni.

Egyébként jelenleg nekem még ugyanaz a Pure Trash van mint tavaly is volt, eddig 2× vittem vissza lecserélni, mert ahogy mondtam levált a talpa és ennek is. De már az ideit kibírja ezt a kis időt. Jövőre meg szerintem Shellyst veszek vagy Steelt.

2009. ápr. 2. 21:02
 6/9 anonim ***** válasza:

Én 15 évesen vettem még a két gettámat, egy 10 és egy 14 sorosat. Az nagyon bevált. Még mindig megvannak, semmi bajuk. Ha most vennék én biztos a Martens mellett döntenék.

28/L

2009. ápr. 3. 11:01
 7/9 anonim ***** válasza:
nekem is red rooster van és tényleg kopik a talpa...sajnos. a következő bakancsos ám csatos lesz:D
2009. ápr. 4. 17:46
 8/9 anonim ***** válasza:
Nekem Steel-em van másfél éve... És még mindig ott tartunk, hogy minden egyes alkalommal megkérdezik, hogy "jééé, új bakancs?"
2009. ápr. 4. 21:14
 9/9 anonim válasza:
nekem shelly'-m van most kell vennem újat mert elszakadt ott ahol a lábam hajlik én mindenesetre nagyobb beruházást teszek és veszek külföldről egy Gripfaist szerintem az lesz a legjobb
2011. márc. 6. 20:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!