Hol találok kismama szabásmintákat?
Figyelt kérdés
Újságok, weboldalak is érdekelnek. Köszönöm mindenkinek a segítséget!2009. ápr. 1. 13:18
1/2 anonim válasza:
Szia,rákerestem neked,ki is adott egy oldalt,onnan letudod tölteni,de sztem ezek olyan 80as évek beli cuccok,de azért itt a link
A másik a Burda újságok,sztem lesz benne pocakos szabásminta is,de ha nem akkor is megtudod csinálni,csak a has részét főleg ha nyáron lesz,lejjebb szabod(bnőm melleslegcsípőnacikat hordott végig a meleg időben),jah és állítólag a Burda boltokban is lehet kapni szabásmintákat.és a régi kismamás újságokaban is volt,azokat ha nem gyűjtötted(feltételezem nem),akkor teszveszen vagy vaterán (ha más sem gyűjt.baráti társaságból),sztem lesznek fent és tudsz rendelni.Remélem tudzs segíteni és mit is szoktak ilynekor kívánni?Uhm,Boldog babavárást:)
2/2 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm
2009. ápr. 3. 14:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!