Milyen ruha való dubstep bulira?
Figyelt kérdés
Dubstep partyra vagyok hivatalos, de nem igazán tudom hogy oda hogyan kellene felöltözni... Skrillex, nobody moves, stb lesz... Segítsetek légyszi! Képeket is linkelnétek?2011. júl. 15. 11:09
1/4 anonim válasza:
Írd be google-be, hogy "dubstep party" és nézegesd át a képeket. De amúgy szerintem semmi különös, viszont kényelmes legyen, hogy lehessen benne tombolni. :P
Irigyellek ám Skrillex miatt... Jó szórakozást! ^^
22L
2/4 anonim válasza:
sztem egy farmer(mindegy h hosszú vagy rövid) egy póló, ami azért nem ilyen csilli-villi amit diszkóba szoktak hordani, de mégis jól néz ki. és egy tornacipő vagy vmi kényelmes, a lényeg h nem magassarkú:DD
amúgy hány éves vagy?
3/4 anonim válasza:
előző vagyok, itt egy pár póló:
azt mondjuk nem ajánlom h olyanba gyere aminek nincs pántja mert nekem egy párszor lecsúszott múltkor..xd
max ha odatűzdeled valamivel a melltartódhoz..
cipő:
meg nézz szét itt sztem:
amúgy remélem lány vagy mert az nem derült ki:DD
4/4 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Nagyon köszönöm a válaszokat utólag is! Sokat segítettetek! :) 17 éves vagyok amúgy. A buli naggyon jó volt! :)
2011. júl. 31. 18:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!