Miért ciki az a magassarkú amelyiknek vastag a sarka (legyen az szandál vagy akármilyen)?
Figyelt kérdés
2011. júl. 15. 02:37
11/14 anonim válasza:
Hadjatok, jesszus :D
AMúgy nem ciki. Igaz, hogy szebb a tűsarkú, de ebben lehet egésznap gyalogolni, nem buksz fel az utca kövei között.
12/14 anonim válasza:
szerintem nem ciki, ez tök szép, vékony sarokkal hülyén nézne ki:
13/14 anonim válasza:
Utolsó, amit te küldtél az nagyon szép, de van egy olyan érzésem, hogy a kérdező nem olyanokra gondol, nem is a fordított piramis sarkúakra. Inkább valami ilyesmire: [link]
De kérdező, javíts ki ha tévedek.
14/14 A kérdező kommentje:
igen valami ilyesmire...ám én egy szandált kaptam,kb ennyire vastag a sarka,és 8 centis:)
mivel kaptam illetlenség lenne ha nem hordanám,tecceni teccik,de érdekel valamennyire mások vélleménye is:)
2011. júl. 16. 02:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!