Lanyok, azok a magassarku cipok tenyleg kenyelmesebbek amelyikeknek az orra kisse felfele gorbul? Azokban lehet stabilan jarni?
Figyelt kérdés
En mindig billegek benne, epp amiatt, hogy nem teljesen lapos a talp resze. Nem tudok kepet linkelni, mert telefonrol vagyok, de megkoszonnem ha valaki aki tudja milyenre gondolok linkelne egy kepet!:) minden valaszolonak megy a pont!!:)2011. júl. 14. 13:09
1/2 anonim válasza:
igen, sztem kényelmesebb.:)
ilyesmire gondolsz?
ha igen, sztem azért könnyebb benne járni mint egy sima lapostalpúban, mert azzal csak "levágod" a földre a talpad, ezzel meg csk "gurulsz".:D
2/2 A kérdező kommentje:
Iigen ilyesmire!:) csak amit kineztem ennel is domborubb. Nem mertem megvenni merrt 27 ezer, es ott nagy hirtelen a boltba nem tudtam benne jarni szepen, magabiztosan:( de akkor ezek szerint hozza lehet szokni?:) ment am a felpontozas, koszonom a segitokeszsegedet kedves valaszolo!:)
2011. júl. 14. 15:57
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!