Ez milyen szoknya? Van külön neve? Hogy keressem? Esetleg szabásminta van neten?
Figyelt kérdés
Bocs a béna rajzért:D Ez ilyen fodros vagy mi akar lenni.
Remélem valaki felismeri hogy ez miféle, még képet sem találok róla, nem tudom hogy keressem. Boltban sem találok, úgyhogy varrni szeretnék majd...
2011. júl. 13. 14:48
2/4 anonim válasza:
Én nem tudom a nevét , de ha leírod pontosan a varrónőnek , vagy lerajzolod szépen , hogy milyet szeretnél akkor úgy megtudja csinálni.
3/4 anonim válasza:
Ha te akarsz ilyet csinálni, háát. Elég nehéz az. De ha elmész egy boltba, ahol van Burda katalógus, abban biztos, hogy találsz ilyet.. Én a burda young-ban keresném. Max. 1000 ft a minta.
De egyébként a varrónő tényleg simán megcsinálja.
4/4 anonim válasza:
szerintem egy egyenes vastag szalagot vágsz a derekához és egy négyzetalakot aminek a közepét kivágod és összevarrod.. de nem biztos..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!