Fiúk és lányok, ezt felvehetem strandra vagy nagyon megbámulnának?
Én nagyon jól érzem magam benne, mert végre találtam olyat, ami tényleg tetszik maagamon; de ez mennyire tetszik a fiúknak vagy inkább átlagosabb bikinit húzzak (pl.: külön háromszög felső és külön alsó rész) ?
Elnézést, a nem túl jó képminőségért!!!
Köszönöm az értelmes válaszokat.
L/18
imádom a trikiniket,de a tied nem tetszik,valahogy fura.
egyébként az egyik válaszolónak : miért baj az ha furán barnul le?:D már nem divat a haspóló..:D
Első vagyok: Azért mert páran, azt mondják, hogy nekik nem tetszik még felveheted. Ne feled nem mindenkinek ugyanaz az ízlése, nem tehetsz mindenkinek a kedvére, és ne is akarj. Ha jól érzed magad, nem feszengsz benne, nyugodtan. MINDIG lesznek, olyanok, akiknek nem tetszel, és olyanok is akiknek igen ez természetes NEM lehet megfelelni mindenkinek, és nem is kell:)
Arra, pedig, hogy ez olyan ruha, ami csak a lányoknak tetszik, egyáltalán nem így van.Pusztán , mint már mondtam mindenkinek más az ízlése ez van, és ez így van jól.
Szerintem semmi extra nincs benne, mármint ezt most pozitív értelemben mondom, hogy nem annyira kihívó, rib@ncos, amiért megbámuljanak.
Jól áll, ahol kell, takar, sztem nem gagyi, nyugodtan vedd fel:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!