Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Fiúk és lányok, ezt felvehetem...

Fiúk és lányok, ezt felvehetem strandra vagy nagyon megbámulnának?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

Én nagyon jól érzem magam benne, mert végre találtam olyat, ami tényleg tetszik maagamon; de ez mennyire tetszik a fiúknak vagy inkább átlagosabb bikinit húzzak (pl.: külön háromszög felső és külön alsó rész) ?

Elnézést, a nem túl jó képminőségért!!!

Köszönöm az értelmes válaszokat.

L/18

2011. júl. 11. 19:09
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
38%
Ez tipikusan az a fajta cucc ami a csajoknak tetszik csak, egyébként elég furcsa... bár vannak ilyenből is szépek, de ez nem az.
2011. júl. 11. 21:46
 12/30 anonim ***** válasza:
61%
mér baj az ha nagyon megbámulnak? az a jó, hogyha kihívó. sztem tökre oké :)
2011. júl. 11. 22:29
 13/30 anonim ***** válasza:
67%

imádom a trikiniket,de a tied nem tetszik,valahogy fura.

egyébként az egyik válaszolónak : miért baj az ha furán barnul le?:D már nem divat a haspóló..:D

2011. júl. 11. 22:48
 14/30 anonim ***** válasza:
81%
Szerintem simán felveheted. 40/n
2011. júl. 12. 10:38
 15/30 anonim ***** válasza:
63%

Első vagyok: Azért mert páran, azt mondják, hogy nekik nem tetszik még felveheted. Ne feled nem mindenkinek ugyanaz az ízlése, nem tehetsz mindenkinek a kedvére, és ne is akarj. Ha jól érzed magad, nem feszengsz benne, nyugodtan. MINDIG lesznek, olyanok, akiknek nem tetszel, és olyanok is akiknek igen ez természetes NEM lehet megfelelni mindenkinek, és nem is kell:)

Arra, pedig, hogy ez olyan ruha, ami csak a lányoknak tetszik, egyáltalán nem így van.Pusztán , mint már mondtam mindenkinek más az ízlése ez van, és ez így van jól.

2011. júl. 12. 16:03
 16/30 anonim ***** válasza:
48%
Ne haragudj, de szerintem nagyon rossz :S Valószínűleg én is bámulnálak, de nem azért mert tetszik.
2011. júl. 26. 22:34
 17/30 anonim ***** válasza:
81%

Szerintem semmi extra nincs benne, mármint ezt most pozitív értelemben mondom, hogy nem annyira kihívó, rib@ncos, amiért megbámuljanak.

Jól áll, ahol kell, takar, sztem nem gagyi, nyugodtan vedd fel:-)

2011. júl. 26. 22:38
 18/30 anonim ***** válasza:
32%
szerintem se baj ha ilyen fajta fürdőruhát húzol de nem ezt a darabot, egyszerűen nem szép, talán ha egyszínű fekete lenne...és nem lenne rajta az az ostoba csak vagy nem tudom mi a bugyi részén...
2011. júl. 26. 22:42
 19/30 anonim ***** válasza:
48%
*csatt
2011. júl. 26. 22:43
 20/30 anonim ***** válasza:
71%
Nyugodtan, tavaly én is ilyen stílusut szerettem volna, de rájöttem hogy az én alakomhoz nem passzol :S
2011. júl. 26. 22:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!