Cipész meg tudja ezt csinálni? HELP!
A cipőm sarkát eléggé lejártam, szinte annyira, hogy a sarkából nem maradt semmi talán csak egy nagyon vékony kis műanyagdarab! Leszedtem, de maga a vas ami tartja sarkat benne maradt a cipőbe és nem tudom kihúzni, ezáltal nem bírom a pótsarkat feltenni!:(
A cipész ezt a vasat eltudja távolítani? Úgy, hogy a pótsarkat feltudjam helyezni? Vagy, hogy működik ez? Elviszem a pótsarkakat, hogy tegye fel?
Milyen árra számítsak, már ha megtudja csinálni?!
Előre is köszönöm a válaszokat !
Így én is jártam. Kicsit lecseszett a cipész hogy nem kellene megvárni amíg ennyire lejárom, de meg tudta csinálni.
Ne vidd el a pótsarkat mert amit a cipők mell raknak az pont olyan ócska mint a gyári vagy még rosszabb. Bízd a cipészre, kérj szilikonos sarokflekket, tartós és nem kopog.
1500 Ft körül van nálunk.
Ha a pótot rakatod fel az sem lesz sokkal kevesebb így nem érdemes.
:) Ez megnyugtat, igazán szeretem ezt a kis cipőm.
Azért kérdeztem, hogy vigyem-e a sarkat mert a cipő szürke és, hogy nem e lenne sarok gond! Mert ugyan úgy megvan hozzá a szürke sarok!
Viheted és ráteszi, de majdnem annyit fizetsz érte mintha minőségi flekket tenne rá.
Hidd el a cipész megoldja a szürkét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!