Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mit gondoltok arról a férfiról...

Mit gondoltok arról a férfiról aki félmeztelenül tesz fel magáról képet Facebookra?

Figyelt kérdés
2011. júl. 11. 11:47
1 2 3
 11/24 anonim válasza:
100%
Még az talán oké,ha a felső testét mutogatja.De engem már jelöltek be vadidegenek,akik alul voltak pucérok...Erről mi a véleményetek?
2011. júl. 11. 17:38
 12/24 anonim válasza:
40%
B.U.Z.I.K.
2011. júl. 12. 05:22
 13/24 anonim válasza:
100%
Alulról vagy felülről félmeztelen ? Ha felülről akkor sztem semmi baj,de ha alulról akkor vmi perverz idióta lehet.
2011. júl. 12. 14:03
 14/24 anonim válasza:
65%

Valóban szánalmasak az ilyen önmutogatók!

És milyenek azok a párok, akik csókolózós képeket tesznek föl magukról! Előre beállítják, vagy valakivel lefényképeztetik magukat? Szerintem, aki igazán szereti a párját, óvja az intim perceiket a közszemlétől.

2011. júl. 13. 06:12
 15/24 anonim ***** válasza:
Teljesen egyet értek a kérdezővel. Viszont kérdezem én: az ilyen divatcsicska sültbolondok, akik ezt csinálják (mert nem is a sportolókról van szó, akik komoly eredményekért küszködtek - ők szerintem nem is rakják ki, legalábbis én a szétszteroidozott faszokat nem is sorolnám a sportolók közé)akik minden felől ezt a viselkedést látják, vajon honnan tudnák, hogy milyen nevetségesek. Csak azzal, hogy beléptem ide, már 3 félmeztelen képet láttam, amik elvileg hivatalos reklámok. Ezek után az amúgy is primitív népektől ugyan mit várunk?
2011. júl. 13. 08:47
 16/24 anonim válasza:
84%
Szerintem az ilyen Ember identitás zavarokkal küzd .Egészen biztos, hogy önimádatban is szenved. Meg akarja mutatni a világnak, hogy Ő milyen testi adottságokkal rendelkezik. Az ilyen ember másokat mustrálva minden esetben hibát keres és talál is.Nekem volt egy ismerősöm aki intim testrészén megnagyobbította,és másról nem tudott beszélni csak arról és még meg is mutatta, hogy neki mekkora van. Tehát az az ember aki mutogatja magát valójában betegesen frusztált, mert azt hiszi, hogy a jól felépített test jelenti az igazi emberi értéket.
2011. júl. 14. 07:10
 17/24 anonim ***** válasza:

Borzalom, az ilyet azonnal jelenteni kell Szalai Annamáriának, mert ha meglátják a 18 év alattiak, örökre megreked a fejlődésük :D

viccen kívül: ha természetesnek tűnik (pl. strandon, ilyesmi, és nem beállított pózolós) akkor oké, egyébként gáz :D

2011. júl. 14. 10:12
 18/24 anonim válasza:
Már az is szánalmas, ami a fészbúk körül zajlik.
2011. júl. 15. 16:00
 19/24 vaszily katalin válasza:
felvágni akar.s szexpartnert keres.
2011. júl. 15. 18:48
 20/24 anonim ***** válasza:
A strand oké. Tükrös gáz
2011. júl. 21. 10:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!