Strandra magassarkú?
Figyelt kérdés
2011. júl. 11. 11:15
2/10 anonim válasza:
semmi esetre!!! Egyszer megjártam, állandóan előrecsúszott benne a nedves/vizes lábam, borzalmas volt..!
3/10 anonim válasza:
Tudni illik, hogy strandra PAPUCS való... -.-"
6/10 anonim válasza:
7/10 anonim válasza:
Hát odafelé, meg hazafelé, meg a büfébe simán vehetsz fel magassarkút, de abban az esetben, ha a papucsod magassarkú és a vízből a matracodig akarsz eljutni magassarkúban, az elég veszélyes. Szóval szerintem, menj nyugodtan magassarkúban, ha neked úgy tetszik (amúgy szerintem is előnyös és sikkes viselet), de ha vizes a lábad, akkor inkább vagy mezítláb közlekedj, vagy vigyél egy igazi strandpapucsot külön a szütyődbe. 40/n
8/10 anonim válasza:
az éktalpú cipőknek nem tesz jót, ha vizes lesz, úgy hallottam.
9/10 anonim válasza:
Az én őszinte véleményem: kényelmetlen, veszélyes és röhejes ahogy ott billegnek benne. Én el sem tudom képzelni hogy egyesek minek veszik fel? Így tudják csak felhívni magukra a figyelmet? Elég gáz.
10/10 anonim válasza:
éktalpú cipőből is többféle van:fa,fonott(annak tényleg nem jó a víz),parafa....de nem is a vizes részhez ajánlottam,igazából én is csak az oda-vissza útra gondoltam,a víz és a szárazföld közti távot pedig strandpapucsban/mezítláb....:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!