Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hogyan gyógyulhatnék ki ebből?

Hogyan gyógyulhatnék ki ebből?

Figyelt kérdés

az a helyzet hogy lehet hogy boltkóros lettem.. a környezetem nem mondaná rám hogy tipikus boltkóros lennék, de én annak tartom magam, és kezdek kétségbe esni. már szinte kb semminek sem tudok örülni. kb. heti 10ezret költenek rám, van hogy többet is. és pl ma is kaptam új ruhákat és egyáltalán nem örültem nekik, nem töltött el az az érzés, hanem kétségbe voltam esve de nagyon hogy a nadrág amiért igazából jöttem hogy na az tényleg kellene, azt nem találtam, és egész hazafele ezen izgultam.. meg interneten szoktam nézni a boltok új áruit és amint meglátok egy ruhát ami tetszik felgyorsul a szívem meg minden.. meg itthon ki szoktam okoskodni hogy mit szeretnék, és akkor csak azt, és amikor kapok valami mást, akkor bántudatom van hogy erre nincs is igazán szükségem mert amit kigondoltam itthon arra pedig van..

jaj mit csináljak?

van ez a dolog hogy addig jó amíg örülsz hogyha új van, és nem azért bánkódsz mert nincs új.. régen úgy volt hogy évszakonta kaptam 1 nadrágot, pulcsit, havonta pólót kb... most meg hetente pulcsi, póló, szandál, stb.

2011. júl. 8. 21:29
 1/4 A kérdező kommentje:
ja és állandóan azon kattog az agyam hogy hogyan szerezhetnék saját pénzt, mert amit a szüleim vásárolnak az sosem elég és akkor de jó lenne ha még nekem is lenne..
2011. júl. 8. 21:33
 2/4 anonim ***** válasza:

mintha az én sztorim lenne :/

most ezen a héten 9 cuccot kaptam(pólót,pulcsit,nacit,nyári cipőket) és még se az az érzésem h "de jó,kaptam új cuccot",hanem az, h "igen,kaptam,jól is néz ki,de ez nem lesz ettől még elegendő ruha"...

végig kell gondolni h van-e elég ruha,és akkor rájövök h van és akkor kicsit lenyugszok...

az is segít,ha feltúrod a szekrényed és felpróálsz pár összeállítást,ezzel csökkented a vágyat a vásárlás iránt:D

2011. júl. 8. 23:08
 3/4 anonim ***** válasza:

Hasonló a helyzet nálam is, csak nekünk még pénzbe sem kerül, tesómtól kapom, ismerősöktől, turiból és csak gyűlik és gyűlik, mert már nem vagyok olyan válogatós, minden jöhet, ami tetszik. a nyári ruháim száma már 100on biztosan túl van, és mind kell, pedig igyekszem szortírozni, most is összejött egy nagy zacskónyi, de ez nem látszik meg.

Szeretek öltözködni, de azért több vagyok egy próbababánál. Keress valami hobbit, hogy ne mindig a ruhákra gondolj, tanulj valami újat, amire mindig is vágytál, és ami örömöt okoz neked.

2011. júl. 9. 00:40
 4/4 anonim ***** válasza:

Hű de ismerős, nekem is ha meglátok valamit ami tetszik, tátva marad a szám, és amíg nem szerzem addig kattog az agyam hogy mikor vegyem meg hogy el ne vigyék előlem. Aztán amikor megvan, este felpróbálom, bedobom a szekrényembe és ennyi, max felveszem egy-két alkalommal....nincs rá szükségem igazán, csak egyszerűen magamnak akarom tudni, akkor is ha összesen kétszer veszem fel.

Én próbálom ésszel kontrollálni, átgondolni, kell-e de sajnos van hogy nem az eszem győz.Inkább arra szoktam gondolom mi minden mást vehetnék az árából pl. kisfiamnak ami hasznosabb, vagy szükségesebb.

26/N

2011. júl. 9. 13:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!