úristen ez a "nem menő" szöveg kikészít... amúgy meg a nyelve mögé kötöd a masnit, és ott lesz belül a lábadnál
2011. júl. 7. 13:58
2/14 A kérdező kommentje:
linkelhettek is:D és kedves válszoló.nem fog az ügy kidudorodni a nyelvésel ? : o
2011. júl. 7. 14:01
3/14 A kérdező kommentje:
nyelvénél*
2011. júl. 7. 14:01
4/14 anonim válasza:
Nem hiszem el,hogy valaki ennyire béna legyen.
2011. júl. 7. 14:15
5/14 anonim válasza:
első vok: ezt minek linkelni? -.- ennyire ne legyél már balf*sz ... vagy simán kösd meg csak lazán, és utána fordítsd át a nyelvén és oldalt rakd a cipőd és a lábad közé ... de ha gondolod ismeret terjesztő filmet csinálok, a bekötésről ...
2011. júl. 7. 15:21
6/14 anonim válasza:
ja és nem fog ha normálisan eligazgatod .... legél már ennyire probléma megoldó ...
2011. júl. 7. 15:22
7/14 anonim válasza:
*legyél
2011. júl. 7. 15:22
8/14 A kérdező kommentje:
amikor azt irtam,hogy link,arra gondoltam hogy küldhettek 1 képet,amit megmutatjátok,hogy nektek hogy áll ha bekötitek.:)
Nem vagyok balf*sz,csak nem szeretnék hülyéen kimenni az utcára
2011. júl. 7. 15:40
9/14 anonim válasza:
És ezzel együttjár az,hogy olyan hülye legyél, hogy ne tudd bekötni a fűződ a nyelv alatt? Hát komolyan. Ha ennyire szerencsétlen vagy tudod mit,ne is kösd be,csak rakd a fűzőt a cipődbe és úgy vedd fel. Agyatlan.
2011. júl. 7. 19:07
10/14 anonim válasza:
Esetleg, ha nem tetszene a masnis megoldás, csinálhatod azt, hogy a lógó cipőfűzőt csak simán bedugod a cipőbe, és utána lépsz csak bele, azaz "rálépsz" a fűzőre. Bár ez engem zavari szokott, hogy ott a fűző a talpam alatt...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Adataid védelme fontos számunkra!
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.