Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Molett csajszik! Ti hol...

Molett csajszik! Ti hol szoktatok ruhákat vásárolni?

Figyelt kérdés

Nekem 46-48-as méretem van, általában a C&A és a Takko üzletekben szoktam vásárolni, ott mindig kapok a méretemben, de gondoltam körbekérdezek, Ti hol szoktatok jó cuccokat találni :) Egyébként 30 éves vagyok, egy irodában dolgozom, és nem vagyok egy "mindenem kiteszem" típus, szeretek csinosan öltözni, általában tunika, blúz, vagy egyéb, hosszított fazonú felső van rajtam. Ajánlanátok nekem még olyan helyeket, ahol nem néznek ki az üzletből a méreteim miatt? :) Pesti vagyok egyébként.

Köszönöm a válaszokat!

UI: az "inkább fogyj le" típusú válaszolók most légyszi kíméljenek, köszönöm :)

2011. júl. 7. 08:48
 1/4 anonim ***** válasza:

Én nagyon ritkán vásárolok üzletben ruhát. Van egy barátnőm, aki rendszeresen turizik, ő ha talál valamit, azt elhozza nekem, jó ízlése van, jó holmikat hoz :)

Egyébként inkább varratok, árban nagyjából ugyanott vagyok vele, de a varratott ruhák sokkal tartósabbak. Nagyon szeretem az egyberuhákat, főleg olyanokat hordok, ápol és eltakar, emellett szerintem csinos is. Amikor vékony voltam, akkor is ilyesmiket hordtam. Mondjuk általában a dekoltázsom mélyebb szokott lenni :)

2011. júl. 7. 09:16
 2/4 anonim ***** válasza:
a legjobb szerintem a turkáló :) mindig találok magamnak 1-2 divatos, egyedi, stílusos felsőt, ami nem jön velem szembe sehol. tényleg nagyon jól néznek ki, tegnap az egyik hétfőn vásárolt felsőmben voltam, 5en állítottak meg és kérdezték meg, hogy hol vettem :) és a ruhák több, mint fele 40es méretnél kezdődnek, angol turi, és ugyebár a britek sem nádszálvékonyak :D
2011. júl. 7. 11:34
 3/4 anonim ***** válasza:
Én nem szoktam turizni,de a C&A -ban lehet szerintem a legjobbakat kapni minőségre meg divatra is. :)) A Takkoban és a Kik üzletekben is vannak. :))
2011. júl. 7. 16:07
 4/4 anonim ***** válasza:
na, Kik meg Takko... minőség nulla. Takkoban talán még van egykét minőségi, viszont nem szépek.
2011. júl. 7. 20:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!