Molett csajszik! Ti hol szoktatok ruhákat vásárolni?
Nekem 46-48-as méretem van, általában a C&A és a Takko üzletekben szoktam vásárolni, ott mindig kapok a méretemben, de gondoltam körbekérdezek, Ti hol szoktatok jó cuccokat találni :) Egyébként 30 éves vagyok, egy irodában dolgozom, és nem vagyok egy "mindenem kiteszem" típus, szeretek csinosan öltözni, általában tunika, blúz, vagy egyéb, hosszított fazonú felső van rajtam. Ajánlanátok nekem még olyan helyeket, ahol nem néznek ki az üzletből a méreteim miatt? :) Pesti vagyok egyébként.
Köszönöm a válaszokat!
UI: az "inkább fogyj le" típusú válaszolók most légyszi kíméljenek, köszönöm :)
Én nagyon ritkán vásárolok üzletben ruhát. Van egy barátnőm, aki rendszeresen turizik, ő ha talál valamit, azt elhozza nekem, jó ízlése van, jó holmikat hoz :)
Egyébként inkább varratok, árban nagyjából ugyanott vagyok vele, de a varratott ruhák sokkal tartósabbak. Nagyon szeretem az egyberuhákat, főleg olyanokat hordok, ápol és eltakar, emellett szerintem csinos is. Amikor vékony voltam, akkor is ilyesmiket hordtam. Mondjuk általában a dekoltázsom mélyebb szokott lenni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!