Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » A Zara márka kinek nem tetszik...

A Zara márka kinek nem tetszik? Mármint van olyan ember akinek nem tetszik?

Figyelt kérdés

olyan sok embernek bejön ez. a fiatalabb korosztálynak,de akkor hogy is van ez?

az emberek ízlése nagyon is hasonlít, v nem értem?

2011. júl. 6. 22:12
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Ez nem ízlés kérdése ez divat ,tömegpszichózis.

Én azt kell mondjam van amelyik nagyon egyedire sikerült némelyik meg borzalmasan ízléstelen.

18/F

2011. júl. 6. 22:43
 2/9 anonim ***** válasza:
A nem tetszik helyett a nem is ismerem jó lesz?
2011. júl. 6. 23:20
 3/9 anonim ***** válasza:
stílusos elegán hétköznapi = tök jó
2011. júl. 6. 23:21
 4/9 anonim ***** válasza:
*s
2011. júl. 6. 23:21
 5/9 A kérdező kommentje:

23:20 ismerkedj meg vele :D

köszi a válaszokat

2011. júl. 6. 23:29
 6/9 anonim ***** válasza:
Nem igazán érdekelnek a márkák. Ruha-ruha.
2011. júl. 6. 23:31
 7/9 anonim ***** válasza:

SZeretem, pl. a farmerjei verhetetlenek. A Zara Woman farijaim a legjobbak, pedig van drágábbam is (és volt is) de a nyomába sem érnek a Zarasoknak.

Amúgy a sima pólók, kardigánok drágák szerintem, nem sok cucc éri meg az árát teljes áron....

A cipők gyönyörűek, van néhány, de a legtöbb elég hordhatatlan...

26L

2011. júl. 7. 08:25
 8/9 anonim ***** válasza:

Én nem mondanám, hogy a fiatalabb korosztálynak :) Amikor én megyek 15 éves kortól 50 évesig simán megtalálható ott. A zara trf ami fiatalosabb jellegű, de a sima zarát inkább elegánsabbnak, felnőttesebbnek mondanám. Az ára, hát... drágának drága, igen, a legtöbb cuccot eredeti áron nem venném meg, max amibe nagyon nagyon beleszeretek.

Különben aki tud öltözködni, és tudja kombinálni a darabokat az szerintem a Zarás ruhákból nagyon jó szetteket tud kihozni. Tipikus laza elegancia. És amúgxy a férfiruhák is nagyon klasszak :)

20/L

2011. júl. 7. 09:00
 9/9 anonim ***** válasza:

én nagyon szeretem a Zarát! igen, a TRF vonal a fiatalosabb, de mindig a Woman és a Basic felé megyek, sokkal jobban tetszik a stílusuk, mint a TRF-nek.=) követi az aktuális divatot, de alapdarabokat is lehet találni. utóbbiakat szoktam inkább a Zarában venni leárazva vagy ritkábban teljes áron, mert ha már drága, olyanért adjak ki pénzt, ami a következő szezonban nem megy ki a divatból.

15/L

2011. júl. 7. 09:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!