Mi a véleményetek a virágos nadrágokról csajok?
Figyelt kérdés
Egyszínű felsővel..2011. júl. 6. 17:54
1/10 anonim válasza:
Nekem nagyon-nagyon tetszenek.
Amúgy is nagyon tetszik minden, ami virágos, fodros, pöttyös, színes.
Úgyhogy szerintem viseld nyugodtan.
2/10 anonim válasza:
3/10 anonim válasza:
Butikban dolgozom, és őszintén szólva eléggé nem jön be.. Viszont van, akinek még jól is áll. Magamon nem tudnám elképzelni.
4/10 anonim válasza:
Egyetértek a másodikkal. Nekem tetszik:)
6/10 anonim válasza:
Pont ez volt ma a téma a fiúkkal. Ők is elcsodálkoztak, hogy hova lett a nők stílusérzéke? Cigányos csicsás nadrág, térdig lógó telesz*rt gatya? Na ne... A másodiknak nem hiszem el hogy azok a ritka ocsmány nadrágok tetszenek. 1-2 minta egy ruhadarabon oké, de rengeteg virág vagy bármi más az már túl sok és nem szép. Ezért is mondják sokszor ezekre hogy cigányos, mert náluk szokás ilyen csicsás dolgokat viselni. Ez ronda, ennyi.
7/10 anonim válasza:
Én épp ma vettem egy virágmintás,ülepes nadrágot(pont olyat amilyet a második belinkelt) és egy szintén virágmintás miniszoknyát. Nekem nagyon tetszenek,de kizárólag egy színű felsővel.Nagyon nőies tud lenni,ha tudja valaki viselni. :)
8/10 anonim válasza:
Egyetértek 19.46-tal. Szerintem is cigányos, de viszont ha valaki tudja hordani őket, akkor bánja a fene. Csak ne lássam meg, mert taccs...
9/10 anonim válasza:
2.vagyok.
Igen, azt elfelejtettem írni, hogy csakis egyszínű, hozzá illő felsővel néz ki jól. Akinek tetszik hordja, akinek nem az nem és kész:)
10/10 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszenek a mostani virágmintás divat. Annyira el találta a stílusomat hogy ha lejár ez a divat szerintem én akkor is virágosat fogok hordani:D a bemásol cicagatya nagyon tetszik:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!