Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szőke hajúaknak rosszul áll a...

Szőke hajúaknak rosszul áll a fekete?

Figyelt kérdés
Szeretném a világosbarna hajamat valamilyen természetes szőkére festeni, de mivel a szemem is kék színű, és a bőröm is világos attól tartok, hogy a fekete felsőim spásztani fognak, viszont én ezt a színt szeretem hordani( nem vagyok rocker vagy ilyesmi, csak áll jól). Mit gondoltok? Vagy ez hülyeség?
2009. márc. 29. 15:17
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a fekete mindenkinek jól áll, de szőke meg fekete hajhoz a legjobb!
2009. márc. 29. 15:19
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Világos bőr + szőke hajhoz a sötét ruhák jól passzolnak.
2009. márc. 29. 15:29
 3/7 A kérdező kommentje:
Kezdek megnyugodni, mert inkább az új hajszínemről mondtam volna le, mint az öltözködési szokásaimról:-) Már nem is tudom kitől hallottam, vagy hol olvastam, hogy szőkékhez a pasztell színek illenek, meg a rózsaszín természetesen, amit én ki nem állhatok ruhákban.
2009. márc. 29. 15:36
 4/7 anonim válasza:
En is szoke vagyok es nagyon jol all a fekete es a sotet szinek.
2009. márc. 30. 17:31
 5/7 anonim ***** válasza:
én szőke voltam fekete ruhákat hordtam jó volt. most fekete vagyok ugyanúgy fekete ruhákkal (kék szemmel) és ugyanúgy jó és nem sápaszt ..
2009. márc. 30. 22:19
 6/7 anonim ***** válasza:

szerintem jol allna !!!

es ha nem ugy nezel ki hogy sotet arcpuder es nyak test mas reszei vilagosabbak sokkal hanem maradsz termeszetes feher midnenutt kicsi barack arcpirrel nagyon jol allna !!!

vagddj bele batran ;)

2009. ápr. 2. 08:30
 7/7 anonim ***** válasza:
vagj*
2009. ápr. 2. 08:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!