Van az "és" ruhamárka, azt hogy ejtik fonetikusan?
"ef end ef" Sztem legalábbis :D
/az ef und ef elég hülyén hangzik xD/
A válasz írója 80%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 10:10
Én azt mondtam meg, mi a helyes ejtése, ugyanis erre vonatkozott a kérdés.
Ha neked nem tetszik, vagy nem vagy képes felfogni, akkor felőlem ejtsd háundemnek, én teszek rá magasról, hogy mit csinálsz. Csak az ilyen agyatlan hülyeségre szerettem volna reagálni, hogy "háundem" mert svéd, vagy hasonlók. Igazából az meg csak téged minősít, hogy ragaszkodsz a saját kényszerképzetedhez egy ilyen piti dologban a tények helyett, és lepontozgatsz valakit azért, mert releváns választ ad :D
Jajj megint itt egy nyelvzseni okoskodó, gondolom te az a japánul vagy kínaiul is beszélő vagy, aki mindenkit kioktatott egy másik kérdésben és ecsetelted hogy a sok hülye nem képes felfogni hogy hogy kell kiejteni ezt a nevet.....
Nem az a baj ha válaszolsz hanem az ha fellengzősen teszed de ha jól emlékszem ezt már más is mondta neked, vagyis írta. Nem kell lenézni mindenkit aki nem tudja hogy egy üzlet milyen nemzetiségű és hogy ott hogy ejtik a betűket, nem mindenki néz utána pusztán azért mert beugrik néha vásárolni, de te meg ezt nem fogod fel....
En h and m-nek (angolul a betuk) ejtem, mert nem sved vagyok, hogy tudjam, ez meg kezenfekvo. De nem ez volt a kerdes, nem is ertem, miert vitaztok ezen? :D
En nem is ismertem ezt a ruhamarkat, spanyol?
még mindig svéd. :D
spanyol a zara, mango...
Mondjuk én nem igazán értem másoknak miért fáj, hogy a nyelvtanulás a hobbim.
Azt meg végképp nem, hogy miért vannak felháborodva rajta, ha megadom a jó választ a kérdésre :)
A stílusodból ítélve csak azért, mert ezzel leplezed a saját tudatlanságodat.
Te nem fogod fel ép ésszel, hogy NEM a nyelvi szempontból egyébként helyes válaszod volt itt a gond meg máshol sem, hanem az hogy milyen fellengzős, kioktató stílusban tetted?
Milyen nyelven írjam hogy megértsd? Mert a magyar az baromira nem megy, legalábbis a szövegértés része nem. Tudod a tudatlanságot sokan gőggel szokták kompenzálni és ezt te most be is mutatod....mert az hogy hobbiból nyelveket tanulsz, egyéb intelligenciát még nem jelez, van aki meg telefonkönyvet magol, mert jó a memóriája.
"A stílusodból ítélve csak azért, mert ezzel leplezed a saját tudatlanságodat."
Nagyképű vagy és arrogáns, lehetsz akármilyen nyelvi polihisztor, attól még nem vagy kellemes ember, csak egy kioktató, unszimpatikus, gőgös majom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!