Lenne valaki, aki segítene az öltözködésben?
nm kell ezért privi:D
vegyél egy csini csőnadrágot,hozzá egy balerinacipőt és egy tornacipőt.vegyél pár új pólót,sztreccseset,mintásat,hosszítottat.
vegyél egy cicanacit,ehhez vegyél fel balerinacpőt,hosszított pántos ujjatlant,vagy pólót.
vegyél nyárra egy overált.farmer pl.vagy sima pamut,vagy textil vagy miaz.xD
egy fehér sort nyárra,és bármilyen pólóval hordhatod,meg egy farmersort.
őszre kendő,sál.tök nagy divatok.
vegyél egy ülepes gatyát,majd egy bőrdzsekit.
öveket.
virágmintás ruhákat,ha tetszenek.
ennél többet nm tok írni:D
Ha a nőiesebb cuccok tetszenek, akkor mondok néhány tippet:
vegyél balerinacipőt csőfarmerrel, shorttal, mostanában divatosak a horgolt, csipkés shortok, nagyon aranyosak. Hűvösebb időben hordj blézert, kendőket, kardigánt, rengetegféle színű-anyagú van az utóbbiból.
A tornacipőt nem ajánlom, mert egyrészt nyárra nem szükséges, másrészt már mindenkinek van olyan, legyünk kicsit eredetibbek, ja és abszolút nem nőies :)
divatosak manapság a saruk, de nekem nem tetszenek az olyanok, aminek 5 centis bokapántja van. Egy egyszerű csatolós kis szandi megteszi.
15 évesen szerintem nem nagyon érdemes magassarkút hordani, de vannak csinos, kisebb sarkú telitalpú cipők, azok is divatosak mostanában.
Vegyél fodros blúzokat, amik szép anyagból készültek, esetleg lenge szoknyát. A farmerszoknya szerintem manapság már nem annyira elterjedt, ráadásul az inkább sportosabb.
Egyébként küldhetsz nekem is privátot, szívesen segítek :)
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!