Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Kik Miskolc Elit gothjai?

Kik Miskolc Elit gothjai?

Figyelt kérdés
Hallottam, hogy miskolcon él két elit goth.. valaki nem tudja a nevüket?:D
2011. júl. 2. 01:31
 1/10 anonim ***** válasza:
67%
írd be a wow keresőbe
2011. júl. 2. 08:55
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Én mát többször is láttam őket :D

A nevüket viszont nem tudom.

2011. júl. 2. 10:18
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Mi az, hogy ELIT goth? Egy goth hogy lehet elit? Úgy érted, hogy újgazdag, csupacsipkében meg teleaggatva mindenféle egymáshoz nem illő jelekkel, vagy úgy érted, hogy viktoriánus, akik fűzőben és hosszú szoknyában mászkálnak?
2011. júl. 2. 10:23
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Fűűűzőőő (L)
2011. júl. 2. 10:34
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Mi a franc az az Elit goth?

Elit gothokról nem hallottam, de gothból nem egy van Miskolcon.

2011. júl. 2. 14:48
 6/10 anonim ***** válasza:

Elite Gith Quiz ;D

[link]

2011. júl. 2. 15:31
 7/10 anonim ***** válasza:

Hát az elit tényleg több dolgot jelenthet.

Az első, ami nekem eszembe jut a szóról, az tényleg az újgazdag, pózer, darkshoppos egyén.

A második esetleg az, aki nem pózer, csak odafigyel az öltözködésére, és mások ezért tartják elitnek.

A harmadik az, ami nem irónikus: valóban "elit", nem az acélbetkóst hord és "goth metált" hallgat fajta, és van fogalma róla ki az a Peter Murphy, és nem Vampire Diariest néz a Lugosi Béla-féle Drakula helyett. Mondjuk ez elég esélytelen a fent említett környezetben, hiszen ilyen különbségeket max. a "valódi" gothok tesznek másokkal szemben, külső szemlélő számára egy a kettő...

Valaki írta a viktoriánust. Attól nem lesz valaki elit, hogy viktoriánus. Pont ugyan olyan irányzat az is a gothon belül, mint mondjuk a batcaver vagy a cabaret.

A kérdésre sajnos nem tudom a választ, bár kíváncsi vagyok rá. Viszont a kedves kérdező felvilágosíthatna, hogy milyen értelemben "elit goth"-okat keresünk :)

2011. júl. 2. 15:39
 8/10 anonim ***** válasza:
Kriston Gergely, alias Granis SS88 14/88
2011. júl. 2. 18:36
 9/10 A kérdező kommentje:
nem,nem úgy értem, tulajdonképpen nem is ismerem őket, én is úgy hallottam, hogy elit gothok..nem tudom, hogy divatok -e vagy sem.. :D
2011. júl. 3. 21:03
 10/10 anonim ***** válasza:
Az nem elit náci? Mert esetleg annak tudom elképzelni...
2011. júl. 5. 02:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!