Kik Miskolc Elit gothjai?
Én mát többször is láttam őket :D
A nevüket viszont nem tudom.
Mi a franc az az Elit goth?
Elit gothokról nem hallottam, de gothból nem egy van Miskolcon.
Hát az elit tényleg több dolgot jelenthet.
Az első, ami nekem eszembe jut a szóról, az tényleg az újgazdag, pózer, darkshoppos egyén.
A második esetleg az, aki nem pózer, csak odafigyel az öltözködésére, és mások ezért tartják elitnek.
A harmadik az, ami nem irónikus: valóban "elit", nem az acélbetkóst hord és "goth metált" hallgat fajta, és van fogalma róla ki az a Peter Murphy, és nem Vampire Diariest néz a Lugosi Béla-féle Drakula helyett. Mondjuk ez elég esélytelen a fent említett környezetben, hiszen ilyen különbségeket max. a "valódi" gothok tesznek másokkal szemben, külső szemlélő számára egy a kettő...
Valaki írta a viktoriánust. Attól nem lesz valaki elit, hogy viktoriánus. Pont ugyan olyan irányzat az is a gothon belül, mint mondjuk a batcaver vagy a cabaret.
A kérdésre sajnos nem tudom a választ, bár kíváncsi vagyok rá. Viszont a kedves kérdező felvilágosíthatna, hogy milyen értelemben "elit goth"-okat keresünk :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!