Apanacsi kérdése:
Milyen cipőt vegyek és milyen üzletben ami nem megy szét hamar? Utcai cipőre gondolok itt
Figyelt kérdés
fiú vagyok2011. júl. 1. 18:52
1/8 anonim válasza:
Lacoste-ot :) nekem az van és imádom :D igaz nem valami olcsó de megéri... az enyém most lesz egy éves és teljesen jó állapotba van :D pedig kivolt már téve esőnek, sárnak, túráknak meg mindennek és nem látszik rajta :D strapabíró és jól is néz ki :)
16/L
2/8 anonim válasza:
Nike, Adidas.. de amúgy mennyit szeretnél rászánni?
3/8 anonim válasza:
hopsz az első vagyok :D most néztem csak hogy fiú vagy, nem vettem észre :D de akkor is a Lacoste-ot ajánlom :D
4/8 A kérdező kommentje:
hello köszönöm szépen az eddigi válaszokat sztem a jó minőségű cipőre többet kell szánni mert az ilyen olcsóbbak hamarabb szétjönnek gondolom én
2011. júl. 1. 21:34
5/8 A kérdező kommentje:
Szegeden hol lehet venni Lacostes cipőt?
2011. júl. 1. 21:35
6/8 anonim válasza:
hát én nem szegedi vagyok de humanicba vannak lacoste-ok meg playersroomba is :)) (az első)
7/8 anonim válasza:
Office Shoes-ban is!
Amúgy nekem Conversem van, elég jól bírja, a Lacoste-ról nem tudok nyilatkozni nekem egy van de az lány balerinacipő. :D
a DC, Nike, Adidas is elég jó :)))
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!