Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Az ilyen formájú fürdőruhák...

Az ilyen formájú fürdőruhák nem csúszkálnak le oldalt?

Figyelt kérdés

olyanok írjanak akiknek ilyen van,fontos lenne

[link]

2011. júl. 1. 14:51
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Nekem ilyenem van és nemcsúszkál le ha felkötöd a nyakadba. Viszont én azt a pántot leszoktam kötni mer elég hülyén lehet vele barnulni, általába nekem igy sem csúszik le ha nem futok épp az elszaladgáló gumicuccok után a strandon amit elfúj a szél. Úszni viszont egyáltalán nemtudsz benne még felkötve sem szerintem. Remélem segitettem valamit :D
2011. júl. 1. 14:56
 2/16 A kérdező kommentje:
hogy érted mért nem lehet benne úszni??akkor mire jó??:)
2011. júl. 1. 15:07
 3/16 anonim ***** válasza:
mutogatni magad.
2011. júl. 1. 15:13
 4/16 anonim ***** válasza:
Nekem szinte teljesen ilyenem van,és egyáltalán nem csúszkál,sőt úszni,ugrálni is tudok benne :)
2011. júl. 1. 15:19
 5/16 anonim ***** válasza:
Hülyeség, nem szoktam a pántot használni hanem csőfelsőnek hordom és mindent lehet vele, pedig 3 éves gyerekem van aki után a strandon is kell rohangálni meg úszkálni stb.
2011. júl. 1. 15:22
 6/16 A kérdező kommentje:
ma 15:13, hogy érted??
2011. júl. 1. 15:49
 7/16 anonim ***** válasza:
ezen mit nem lehet érteni?
2011. júl. 1. 16:28
 8/16 anonim ***** válasza:
39%

(első vagyok)

én tényleg nemtudok benne uszni mert fel/el/lecsúszik... hiába van rajta a ragasztócsík vagymiez aminek tartani kéne igen szorit is tart is de attol függetlenül lecsúszik ha elkezdek egy jót mell-úszni..vagyis csak kezdenék. nincs nagy mellem nemhiszem hogy emiatt lenne... átlagos mellem van de lehet ezmég inkább a kicsi kategoriába sorolható. Lehet, hogy másnak nem ilyen véleményei vannak róla nekem ez a tapasztalatom és azt már pláne nemtudom felfogni hogy egy "érett" anyuka hogy hülyézheti le más tapasztalatát :) Egyszerűen a te fürdőrucid más, vagy más a tapasztalatod ezzel kapcsolatban de attólmég elkéne fogadni hogy másnak más a véleménye tapasztalata ;)

És hozzáteszem én itt befejeztem nem szeretnék vitatkozni nem ezért válaszoltam a kérdésre.

2011. júl. 1. 16:33
 9/16 A kérdező kommentje:

értem én de mit kell bunkózni ,pont azért tetem fel a kérdést ne hogy megvegyem aztán a strandon kiesik belőle a mellem én meg jól beégek

a többiek válaszát köszönöm

2011. júl. 1. 16:34
 10/16 A kérdező kommentje:
ja amúgy 16.28nak szólt
2011. júl. 1. 16:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!