Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Küldenétek képet hogy kb...

Küldenétek képet hogy kb mekkora egy B-s méretű mell? És hogy is van ez a számozás?

Figyelt kérdés

Mert én mindig is B-s melltartókat vettem de ha már kicsit lehajolok akkor kibuggyan belőle a mellem ,meg benézek a pólóm alá és azt veszem észre hogy kint vannak a mellbimbóim -.-' . pedig mikor felpróbálom a melltartókat (mikor megakarom venni ugye) és akkor tök jól áll, mindenhol tart , sehol sem buggyan ki semmi...és aztán mégis kicsinek bizonyul vagy nemtom....

és mindenki azt mondja h a B-s mell az még kicsi..pedig sztem nekem nem kicsi :/...

Ja és a számozásról...Tisztában vagyok hogy mit kell hogy mérni. De aztán felpróbálok egy akkora melltartót, és nem jó. Na és az hogy van hogy a 80B-s melltartó kosárban kicsi de a 90/B-s az már jó,viszont a hátam nem nagy és kb 75-ös lenne jó, mert ha 90eset veszek akkor nagyon meg kell húznom a pántjait viszont kosárban az a jó , holott elvileg az összes B-s melltartónak számtól függetlenül ugyanakkora kosara kellene hogy legyen. Nem ?:/

2011. júl. 1. 11:01
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

[link]

tehát nagyon nem mindegy hogy 75öst vagy 90est veszel.. vagyis igazából nem is passzol rád.. egy 75Bs kosár sokkal kisebb mint egy 90B-s...

2011. júl. 1. 11:07
 2/11 anonim ***** válasza:

Ha neked a mellalatti körméreted 75 cm, és a B-kosár kicsi, akkor próbálj fel egy 75D méretű melltartót, annak nagyobb a kosara, mint a B-nek!

Hiába nézegeted mások B-s melleit, neked kell megtalálnod magadnak a helyes méretet!

2011. júl. 1. 11:10
 3/11 anonim ***** válasza:

Hm, eszerint nekem 75B kell.

A legegyszerűbb, ha bemész a boltba és több melltartót is felpróbálsz. Mondjuk nálam az szokott lenni, hogy ott jó, aztán elformátlanodik-kinyúlik és nagy lesz rám, pedig óvatosan kézzel mosom.

2011. júl. 1. 11:18
 4/11 anonim ***** válasza:

A legtöbb helyen B kosarast próbálnak rádsózni mert a kínaiak ebből gyártanak a legtöbbet. Nézd meg, pl a Calzedoina eleve nem is tart, csak 1-2 méretet. A legtöbb nő nincs tisztában a mellméretével, nekik meg így kényelmes...

melltartót venni úgy kell, hogy felveszed és ugrálsz, hajlongsz, nyújtózol benne. ha mindig tart akkor jó.

Attól is függ hogy kicsinek-e, hogy arányaiban mekkora hozzád képest. Nem mindegy, hogy 150 magas vagy 195 cm magas vagy-e. Ugyanakkora mellméret az egyiken NDK úszónő óriási dinnyékkel, a másikon meg szinte kicsinek tűnhet...

A körméret növelésével valóbban nő a kosár is, de akkor nem tart rendesen. Vegyél inkább egy Cset, sőt, lehet hogy Ds is kelleni fog.

A fazontól függöen lehet eltérés a méretben, illetve a különböző gyártóknál kicsit eltérő méretezés is előfordul. Fel kell próbálni.

2011. júl. 1. 11:23
 5/11 A kérdező kommentje:

köszi :)

de a D-s melltartók annyira rusnyák :(

2011. júl. 1. 11:25
 6/11 anonim ***** válasza:

Mekkora a mellbőséged? A belinkelt melltartótáblázat szerint én hál Istennek tipikus 75B-s vagyok. De a kínaiban vett 75B-s feles melltartók éppen hogy jók, ha hízom egy kilót már kezd kibuggyanni.

Én amúgy mell alatt: 74-75cm, és mell csúcsánál: 89cm. De vettem már 90A-st is tökéletes volt:D Mármint kosárban:)

Szerintem a D-s az idomtalanul nagy mellekre való...

2011. júl. 1. 12:58
 7/11 anonim ***** válasza:
próbálj meg melltartót találni pl a Tescoban. Nekem nagyobb a mellem mint D de ott találtam jót.
2011. júl. 1. 13:06
 8/11 anonim ***** válasza:

Érdekes, hogy a 75C méretről nem esett szó, mintha a B és a D kosár között nem lenne semmi :)

Tehát, ha legközelebb elmész melltartót próbálni, akkor vigyél be egy 75B és egy 75C méretűt is, ennyi :)

2011. júl. 1. 14:04
 9/11 anonim ***** válasza:
Jaj, ezeket a netes mérettáblázatokat meg nem tudom kikre találták ki, de nagy hülyeség az egész! Nekem 89 cm a mell- és 76 cm a mell alatti bőségem. Na eszerint nekem 75A méret kellene, de az kb. csak a mellbimbómat takarná, olyan kicsi :) Én pont a 75B-C méret között vagyok, ezért mindig mindkét méretet fel szoktam próbálni.
2011. júl. 1. 14:08
 10/11 anonim ***** válasza:

A netes táblázatok tényleg sz@rok,nekem nemhogy nem jót mutat,hanem meg se tudom keresni normálisan mert a mell csúcsánál,és a mell alatt mért számok valahogy nem"kompatibilisek" a táblázat szerint..hülyén hangzik tudom.

Sosem eszerint vettem melltartót..mindig felpróbálom,nyújtózkodok hajlongok benne,ha bírja akkor megveszem.

A legtöbb melltartóm 75B vagy C,de van 80B is pedig stabil a súlyom sosem ingadozom..hát ez van,sok helyen eltér a számozás.Főleg a kínai boltokban..láttam már kiírást hogy extra nagy(!!) melltartókat árulnak,erre 80C volt kirakva...szóval :))

2011. júl. 1. 15:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!