Melyik üzletekbe éri megvenni pólókat, nadrágokat, papucsokat de nem ilyen gagyikat hanem jó minőségűeket?
Figyelt kérdés
2011. júl. 1. 10:44
1/8 anonim válasza:
éri meg megvenni nem ?:D
amúgy ... ez függ attól hogy:
-milyen a stílusod
-hány éves vagy
-mi tetszik neked
-hol laksz
-mennyit akarsz rászánni
-fiú vagy e vagy lány
:D:D
2/8 A kérdező kommentje:
Ja de igen :D
14F
Hát a stílus az mind1
Az ár pólónál olyan 2-3000 FT
papucs : 2-3000 ft
Amúgy meg bermuda nadrágokra gondoltam és 4-5 ezer forint értékben.
2011. júl. 1. 11:59
3/8 A kérdező kommentje:
Ja és Szombathelyen.
2011. júl. 1. 12:00
5/8 anonim válasza:
Most elkezdődtek a leárazások, így nem tudom mi van a közeledven, de nagyon érdemes benézni egy Bershka, Zara, Pull&Bear, H&M üzletbe. Sőt talán a C&A férfiosztálya is jó és nem drága. Amennyit te áldoznál rá, annyiért már találsz mindegyik üzletben amiket felsoroltam, csak azt nem tudom mi van arra feléd ezekből.
6/8 A kérdező kommentje:
Hát Szombathelyen lakok .
2011. júl. 1. 15:18
7/8 anonim válasza:
Jó, de azért annyit csak tudsz mi van felétek a környéken milyen üzletek.........
8/8 A kérdező kommentje:
Hát nem mert igazából nem szhelyen lakok csak a közelében de itt semmilyen normális bolt sincs.
2011. júl. 1. 15:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!